Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semifinalehåpet lever i Curling-VM

Slo Japan.

Etter at Japan ble slått 8-5, lever håpet for norsk semifinaleplass fortsatt i curling-VM. Norge avgjorde kampen i sjette omgang da skip Thomas Ulsrud og hans menn tok fire poeng.

Japan ligger nest sist på tabellen og har vunnet kun to kamper i turneringen i USA.

Norge ligger dermed på en delt fjerdeplass med Finland og Sveits. Begge har seks seirer og fire tap. Alle tre har igjen én kamp. Norge møter Australia, mens Finland skal spille mot Canada som ligger på tredjeplass, og Sveits møter Skottland som leder gruppespillet.

Sverige lurer bak med to kamper igjen å spille. De møter Tyskland og Danmark på sine to kamper og kan også komme likt med Norge med seier i begge.

De fire beste lagene tar seg videre til semifinalen. Dersom det blir flere lag som ender likt, blir det omspill mellom de respektive lagene.

(ANB)

MEDALJESJANSE FORTSATT: Thomas Due setter en stein, og Jan Thoresen og Torger Nergård gjør seg klare til å koste.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling