Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Semifinalene trukket: Derfor er Europa League så ekstremt viktig

Liverpool møter Villarreal.

SENDTE LIVERPOOL TIL SEMIFINALEN: Dejan Lovren avgjorde på overtid mot Borussia Dortmund i går. Foto: Scanpix
SENDTE LIVERPOOL TIL SEMIFINALEN: Dejan Lovren avgjorde på overtid mot Borussia Dortmund i går. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Villarreal, Sevilla og Sjakhtar Donetsk. To spanske lag, et ukrainsk. Det var motstanderne Liverpool kunne trekke i Europa League-semifinalen etter den herlige fotballkampen mot Borussia Dortmund i går kveld.

Representanter fra samtlige klubber var til stede i sveitsiske Nyon, hvor rødtrøyene fra Merseyside ble paret med Villarreal. «Den gule ubåten» fra Spania ligger på fjerde plass i Primera Division, noe som forteller alt om hvor tøff oppgaven blir for Liverpool.

Turneringens betydning er også enorm, og ikke bare for engelskmennene, for klubben som går helt til topps vil være sikret en plass i neste sesongs Champions League.

- Kampen mot Dortmund betyr ingenting hvis vi ikke vinner turneringen. Den betyr bare noe hvis vi vinner troféet. Det er gode lag igjen, men vi har bevist at vi fortjener å være her og at vi kan slå hvem som helst, sier Liverpools James Milner, ifølge UEFA.com.

Hvis Milner og lagkameratene tukter Villarreal, venter det en nervepirrende finale foran snaut 40 000 tilskuere på St. Jakob stadion i Basel mot vinneren av oppgjøret mellom regjerende mester Sevilla og Sjakthar Donetsk.

Hele Norges coronakart