SMÅ SJANSER:  Norge gikk på et surt tapt 5-6-tap for OL-vertene Russland i rullestolcurling onsdag. Nå er det kun teori som redder et eventuelt norsk tie break om plass en semifinalen i paralympics. Foto: Norges Idrettsforbund
SMÅ SJANSER: Norge gikk på et surt tapt 5-6-tap for OL-vertene Russland i rullestolcurling onsdag. Nå er det kun teori som redder et eventuelt norsk tie break om plass en semifinalen i paralympics. Foto: Norges IdrettsforbundVis mer

Semifinaleplassen henger i en tynn tråd for det norske curlinglaget

Surt tap mot Russland.

Norge gikk på et surt tapt 5-6-tap for OL-vertene Russland i rullestolcurling onsdag. Nå er det kun teori som redder et eventuelt norsk tie break om plass en semifinalen i Paralympics.

Første bud er å slå Sverige i den siste gruppespillkampen torsdag morgen. Så må en rekke andre kamper gå Norges vei.

Russland og Canada er alle klare for semifinale, mens Storbritannia, Slovakia, Kina og USA alle er foran Norge.

- Det var surt å tape mot Russland, men det er små marginer som gjør at kampene kan skille. I motsetning til i vanlig curling har vi ikke mulighet til å koste på steinene for å korrigere, sa trener Ole Ingvaldsen til NTB.

Norge ledet 5-3 etter fem omganger, og russerne tok poeng med norsk sistestein i både den sjuende og åttende omgangen.

- Svenskene må vi bare slå, så får vi håpe at de andre kampene går vår vei. Det blir uansett hva som skjer tøft i et eventuelt tie break. Men vi har spilte jevnt mot Russland og slo Canada, sa Ingvaldsen.

(NTB)