- Send Freddie hjem, takk!

Engelskmennene gosser seg over Sverige-slagsmålet.

England VM-åpner mot nettopp Sverige 2. juni. Og det er spesielt en mann engelskmennene frykter foran den kampen: Arsenals Freddie Ljungberg.

Det finnes derfor engelskmenn som gjerne skulle sett Ljungberg på flyet hjem etter at han føk i tottene på Olof Mellberg på gårsdagens trening.

- Send hjem Freddie, takk, skriver The Mirror.

- Endelig Sven, en god nyhet, melder Daily Mail.

Bråket i den svenske VM-leiren får store overskrifter i hele fotball-verden. I engelsk presse har alle skadene dominert tabloidene de siste dagene, men i dag får de hard konkurranse av Roy Keane og svenskekrangelen.

- Det er vanskelig for Englands skaderammede tropp å finne noe å le av, men motstander Sverige har gjort sitt beste, skriver The Mirror.

- Fantastiske bilder!

Svenske aviser følger opp i dag med uttalelser fra Ljungberg, Mellberg og landslagstrenerne. Alle er enig om at det er slikt som kan skje.

- Det er slikt som skjer i hete nærkamper. Men det er ikke alltid vi har media i nærheten, sier Ljungberg.

- Jeg mistet beherskelsen. Jeg angrer meg, det er en episode som ikke gir noe positivt bilde av vår oppladning, innrømmer Mellberg.

Expressen-kommentator Mats Olsson er blant dem som gleder seg over bildene som hele Sverige snakket om i går.

- Bildene av slagsmålet mellom Olof Mellberg og Fredrik Ljungberg er fantastiske!

Olsson forklarer det på denne måten:

- Aldri har jeg offentlig hørt snakk om et slagsmål mellom to svenske VM-spillere i fotball på trening. Den nye tiden har tatt igjen Lars-Tommys landslag; det er ikke en gjeng gubber som er ute på tur. Her handler det om superstjerne av høyeste internasjonale klasse.

Åtte svenske fotballeksperter har uttalt seg til Aftonbladet om hvordan dette bråket kan påvirke svenskene foran VM.

Mer bråk - rett hjem

En av dem som har uttalt seg er tidligere Stabæk-trener Anders Linderoth. Hammarby-treneren har sønnen Tobias med i VM-troppen.

- Jeg tror ikke dette påvirker så mye. Det hender at folk blir forbannet, framfor alt nå når de begynner å bli spente foran oppgaven, sier Linderoth.

Han forteller at han har opplevd lignende episoder på trening da han var i Norge.

Landslagstrener Tommy Söderberg var i kontakt med sin mentale rådgiver Johan Plate kort tid etter gårsdagens skandaletrening. Plate forteller at en ny slik episode ikke vil bli tolerert.

- Kan man ikke holde seg fra å slåss i fortsettelsen, så får man heller ikke være med, sier idrettspsykologen.

- Men det kommer ikke disse gutta til å gjøre, de er for kloke til det.

<B>ANGREP PÅ MEDSPILLER:</B> Her ligger Freddie Ljungberg. Engelskmennene håper han må reise hjem.