- Send mer skyer og solkrem!

Soltrøtte VIF-tilhengere er hjemom bare for å sove og sjekke kampoppsett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norway Cup er godt i gang, og Ekebergsletta har i hele ettermiddag vært full av folk og musikk. Hele 450 kamper har blitt spilt hittil i dag, og det gjenstår 200 til før turneringens fjerde dag er over.

I et skyggefullt hjørnet av sletta, har en soltrøtt gjeng slått seg ned. Dagbladet.no har også tidligere i uken møtt på Enga-supportere som trofast følger alle kampene VIF spiller i turneringen. Bærende på et stort Vålerenga-flagg synger, klapper og hoier de frem sine spillere nærmere mål.

- Det var ekstra morsomt å være Vålenga-supporter på mandag, da det var 34 - 4 til oss etter fire kamper. Og det hadde jo vært stas å slå Lyn, med det spørs om de kommer noe særlig videre med den dårligere rekrutteringen de har der borte på vestkanten, forteller de ivrige støttespillerene i munnen på hverandre og synger uoppfordret og hest en liten fotballvise.a

- Vi har fått ett lag videre og blitt en hel del varmere, men vi savner Åsane-Ernst.Han har gått gått mutters alene her på sletta i 25 år med et svært Åsane-flagg. Han var helt konge på å stjele andres kampsanger og gjøre de om til Åsane-hyllester. Blir ikke noe ordentlig Norway Cup før Åsane-Ernst dukker opp, mener de før de setter i gang med en enda en sang som neppe egner seg på trykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer