Sender advokatene på mannen som har tegnet fotballbanehus til Messi

Stjernen ukjent med de overdådige luksusplanene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er den spanske arkitekten Luis de Garrido som har fått pappa Jorge Messi til å vifte med advokatene.

De Garrido står bak arkitekturprosjektet «33 BIP VIP», (33 Architectural Birthday Presents for Very Important People), som har som mål å tegne 33 «helgrønne» eiendommer til 33 av verdens mest innflytelsesrike mennesker.

Prosjektene skal kunne fungere i praksis, men ingen av stjernene er involvert, og tegningene er tilsynelatende mest tenkt som et bidrag til arkitekturforskningen.

Problemet oppstår når det slås stort opp i spanske medier at et av husene er Leo Messis nye kåk, der han skal flytte inn med ungen og kjæresten Antonella Roccuzzo.

- Jeg benekter bestemt disse opplysningene. Verken jeg eller min sønn har vært i kontakt med denne mannen, vi vet ikke engang hvem han er, sier Jorge Messi til Mundo Deportivo, via Aftonbladet.

Han krever nå at Luis de Garrido dementerer at Messi har noe å gjøre med husplanene.

- Vi kommer til å overlate dette til våre advokater og få en dommer til å tvinge ham til å gkøre det, sier Messi senior.

Eiendommen som er tiltenkt Barcelona-stjernen består av blant annet et rundt hus, med en stor gressmatte på den ene siden, og basseng på den andre. Det ser på en måte litt ut som en fotballbane.

Ifølge prosjektets hjemmesider er dette lista over de 33 personlighetene som får et hus tegnet til seg, om ikke advokatene til Messi stopper det:

Ai WeiWei, Amancio Ortega, Angela Merkel, Angelina Jolie, Arianna Huffington, Barack Obama, Beyoncé, Bond, Brad Pitt, Carolina A. Herrera, Cator Sparks, Dasha og Roman, Dilma Rousseff, Eminem, Ferran Adria, James Cameron, Jonny Deep, Ken Follet, Lady Gaga, Lang Lang, Larry Page, Leo Messi, Lisa Jackson, Madonna, Mark Zuckerberg, Patch Adams, Pau Gassol, Oprah Winfrey, Rafa Nadal, Richard Wiseman, Shakira, Stephen Hawkins, Vladimir Putin.

<strong>STILIG NOK:</strong> Men Lionel Messi kommer neppe til å bo i et hus av denne typen med det første. Foto: masterarquitectura
STILIG NOK: Men Lionel Messi kommer neppe til å bo i et hus av denne typen med det første. Foto: masterarquitectura Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer