Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sender stikk til Østerrikes hoppstjerner: - Nå kan de bare angre

Etter hoppfesten i Vikersund.

SKJØNNER IKKE ØSTERRIKES STJERNER: Severin Freund fra Tyskland jubler etter å ha vunnet verdenscuprennet i skiflyging i Vikersundbakken søndag foran Anders Fannemel (til venstre) og Johann André Forfang. Han forstår ikke hvorfor østerrikerne droppet skiflygingen i Vikersund. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SKJØNNER IKKE ØSTERRIKES STJERNER: Severin Freund fra Tyskland jubler etter å ha vunnet verdenscuprennet i skiflyging i Vikersundbakken søndag foran Anders Fannemel (til venstre) og Johann André Forfang. Han forstår ikke hvorfor østerrikerne droppet skiflygingen i Vikersund. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndagens tyske seierherre i Vikersund, Severin Freund, mener de hopperne som ikke var til stede i den norske skiflygingsbakken kan angre. 

- De kan bare sitte der foran TV-skjermen og angre på at de ikke var her. Dette ble et herlig hoppshow, sa Freund med adresse spesielt til erkerivalene fra Østerrike.

Ingen av de østerrikske hoppessene, med Stefan Kraft og Gregor Schlierenzauer i spissen, hoppet i Vikersund i helgen. Heller ikke tsjekkeren Roman Koudelka og den doble polske OL-vinneren Kamil Stoch var på plass.

- Jeg valgte å stå over skiflygingen foran VM i Holmenkollen. Jeg angret på at jeg gjorde det, og jeg tror at følelsen du får av å prestere i denne bakken også kan tas med når det gjelder hopping i en normalbakke, sa Freund.

Han hadde ikke sett Anders Fannemels rekordhopp før den internasjonale pressekonferansen ved 18.30-tiden søndag kveld. Også han var imponert over den lille flygeren fra Hornindal.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!