Jose Mourinho om United-heltenes managerkarrierer

Sender stikk til United-helter

- Det er en side ved å lede en klubb som folk noen ganger glemmer, selv eksperter glemmer det, og det er at du må være født med noe talent, sier José Mourinho.

IKKE IMPONERT: Jose Mourinho fikk tidvis mye kritikk av Paul Scholes og Gary Neville da han var United-manager. Nå slår portugiseren tilbake. Foto: Tony O'Brien / Reuters / NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Jose Mourinho fikk tidvis mye kritikk av Paul Scholes og Gary Neville da han var United-manager. Nå slår portugiseren tilbake. Foto: Tony O'Brien / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Det er nesten et halvt år siden José Mourinho fikk fyken i Manchester United, og han har fortsatt ikke fått seg en ny managerjobb til tross for hyppige spekulasjoner.

Den frittalende portugiseren har derimot figurert som ekspert gjentatte ganger siden United-exiten, og han har blant annet sitt eget show på RT Sport kalt «On the Touchline with Jose Mourinho».

På programmet, sendt etter Barcelonas 3-0-seier mot Liverpool, sendte Mourinho et stikk rettet mot tidligere United-profiler som har forsøkt seg som managere etter å ha vært fotballeksperter.

- I England har du tidligere storspillere som er utrolige foran skjermen. Så går de til fotballklubber, og etter to måneder er det takk og farvel. «La oss dra hjem, dette er ikke rett for oss». Det er ting du har, også er det ting du ikke har, sier Mourinho.

- Trenger talent

56-åringens stikk er trolig rettet mot Paul Scholes og Gary Neville, som begge har forsøkt seg i treneryrket uten hell.

Scholes ble ansatt som manager i Oldham i februar, men forlot klubben etter bare én måned i klubben på grunn av at eieren skal ha blandet seg inn i ledelsen av førstelaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer