Erling Braut Haaland

Sender stikk

Alfie Haaland svarer The Sun.

FAR OG SØNN: Alfie Haaland og Erling Braut Haaland. Foto: Instagram / @erling.haaland
FAR OG SØNN: Alfie Haaland og Erling Braut Haaland. Foto: Instagram / @erling.haaland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alfie Haaland svarer den britiske tabloidavisen The Sun spøkefullt på Twitter etter de har laget en spesial på han og sønnen, Erling Braut Haalands, handlekurv.

- Wow. Neste gang ser de oss kanskje på bensinstasjonen. Diesel, bensin … 95, 98?, skrev pappa-Haaland og retweetet fra avisens «spesial».

Artikkelen tar for seg alt far og sønn Haaland handlet på supermarkedet «Sainsbury» etter superstjernen undertegnet for Manchester City.

På bildet kan man blant annet se at familien Haaland kjøpte inn en vannkoker, en søppelbøtte, noen skåler og en flaske ketsjup.

Flere har på sosiale medier latterliggjort det som kan virke som «billighandel» av superstjerna som, ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano, tjener over fire millioner norske kroner i uka.

Den norske superspissen gikk til Manchester City for 619 millioner kroner og har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

MØTTE FANSEN: Erling Braut Haaland møtte fansen i Manchester City for første gang. Video: Manchester City Vis mer

Haaland scoret i alt 83 mål på 87 kamper for Borussia Dortmund før overgangen til City og Premier League.

21-åringen debuterer trolig for Manchester City i en treningskamp mot den mexicanske klubben América klokken 02.30 natt til torsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer