Sendt hjem etter å ha sparket lagkompisen hardt i magen

- Har aldri gjort det før, sier Rascic.

ANGRER:Admir Rascic ble sendt rett hjem i fra Sandefjord-trening etter at det svartnet helt for spissen. 27-åringen sparket Martin Jensen hardt i magen etter en diskusjon på feltet.
Foto: Trond Teigen / SCANPIX
ANGRER:Admir Rascic ble sendt rett hjem i fra Sandefjord-trening etter at det svartnet helt for spissen. 27-åringen sparket Martin Jensen hardt i magen etter en diskusjon på feltet. Foto: Trond Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) : Admir Rascic ble i går sendt hjem fra Sandefjord-trening etter å ha sparket lagkamerat Martin Jensen i magen, skriver Sandefjords Blad.

Jensen og Rascic skal ha hatt en rolig diskusjon om hvordan de burde snakke til de yngre spillerne på laget, skriver avisen. Jensen skal ha trukket til seg hånden da Rascic forsiktig rørte den danske forsvarsspilleren. Da skal det ha svartnet for Rascic, som sparket Jensen hardt i magen.

Jensen skal ha segnet om mens lagkamerater kom løpende til.

- Klarte ikke kontrollere meg- Det var fryktelig dumt av meg, og det finnes egentlig ingen unnskyldning. Det er første gang jeg har gjort noe slikt, og jeg burde ikke ha reagert på den måten. Vi må kunne snakke sammen uten å slåss, sier Rascic, som håper de kan legge saken bak seg:

- Det var ett sekund der jeg ikke klarte å kontrollere meg selv. Det som er gjort, kan ikke gjøres ugjort, selv om jeg skulle ønske det av hele mitt hjerte. Martin er en fin fyr, og jeg tror han aksepterer unnskyldningen min. Jeg håper i hvert fall det, sier 27-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer