Sendt hjem etter å ha sparket lagkompisen hardt i magen

- Har aldri gjort det før, sier Rascic.

ANGRER:Admir Rascic ble sendt rett hjem i fra Sandefjord-trening etter at det svartnet helt for spissen. 27-åringen sparket Martin Jensen hardt i magen etter en diskusjon på feltet.
Foto: Trond Teigen / SCANPIX
ANGRER:Admir Rascic ble sendt rett hjem i fra Sandefjord-trening etter at det svartnet helt for spissen. 27-åringen sparket Martin Jensen hardt i magen etter en diskusjon på feltet. Foto: Trond Teigen / SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no) : Admir Rascic ble i går sendt hjem fra Sandefjord-trening etter å ha sparket lagkamerat Martin Jensen i magen, skriver Sandefjords Blad.

Jensen og Rascic skal ha hatt en rolig diskusjon om hvordan de burde snakke til de yngre spillerne på laget, skriver avisen. Jensen skal ha trukket til seg hånden da Rascic forsiktig rørte den danske forsvarsspilleren.

Da skal det ha svartnet for Rascic, som sparket Jensen hardt i magen.

Jensen skal ha segnet om mens lagkamerater kom løpende til.

- Klarte ikke kontrollere meg
- Det var fryktelig dumt av meg, og det finnes egentlig ingen unnskyldning. Det er første gang jeg har gjort noe slikt, og jeg burde ikke ha reagert på den måten. Vi må kunne snakke sammen uten å slåss, sier Rascic, som håper de kan legge saken bak seg:

- Det var ett sekund der jeg ikke klarte å kontrollere meg selv. Det som er gjort, kan ikke gjøres ugjort, selv om jeg skulle ønske det av hele mitt hjerte. Martin er en fin fyr, og jeg tror han aksepterer unnskyldningen min. Jeg håper i hvert fall det, sier 27-åringen.

- Jeg sa ingenting provoserende
Jensen selv vil snakke minst mulig om episoden.

- Jeg sa ingenting som kunne provosert ham til å gjøre det. Vi hadde en diskusjon, og plutselig kom sparket. Noe mer ønsker jeg ikke å si, sier han.

Trener Patrick Walker sier han sendte spilleren hjem fra trening umiddelbart, og at volden ikke ville kunne forbigås i stillhet.

- Vi må ha en policy på slikt. Det er alvorlig og ikke akseptabelt. Derfor må vi bruke noen dager på å diskutere dette, snakke med spillerne og høre på deres versjoner, sier treneren.

I dag deltok Rascic på treningen so normalt etter å ha unnskyldt seg til Jensen og foran spillergruppa.

OFFERET: Martin Jensen sier han ikke sa noe som kunne provosert frem det brutale sparket. Her i duell med tor Hogne Aarøy i en tidligere kamp.
Foto:  Trond Reidar Teigen / SCANPIX .
OFFERET: Martin Jensen sier han ikke sa noe som kunne provosert frem det brutale sparket. Her i duell med tor Hogne Aarøy i en tidligere kamp. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX . Vis mer