Sendt til skogs

MOLDE (Dagbladet): Dagen etter ydmykelsen mot Stabæk, føyk MFK-spillerne gjennom skogen for å riste av seg stølheten og skuffelsen. Peter Rudi (27) er usikker på framtida - 1. juli er han kontraktsløs, og kan gå hvor han vil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I Molde forventer alle at han blir værende i barndomsbyen for å hjelpe MFK til nye triumfer. - Valget er ikke enkelt. Jeg har mange alternativer. Innen uka bør jeg ha bestemt meg, sier Rudi til Dagbladet.

Rudi ledet an troppene i skogen med sine karakteristiske lange elgkliv. Gutten med steget sliter med tankene rundt valget av arbeidsgiver. 1. juli er han kontraktsløs, og kan gå hvor han vil.

Ikke storklubb

Molde har gitt ham tilbud. Trond Sollieds Brugge er et annet hett alternativ. Vålerenga og Kjetil Rekdal har vært nevnt. Og agent Rune Hauge har som vanlig flere andre mer eller mindre aktuelle kandidater på hånda.

- Grunnen til at dette er vanskelig, er at dette kan bli en av mine siste kontrakter. Derfor er det viktig å velge riktig, forklarer Rudi.

- Tenker du mye på penga?

- Nei, faktisk ikke. Nå er det sportslige viktigst. Jeg har tjent svinebra i England, og har kommet til et punkt der jeg kan ta mest hensyn til de sportslige utfordringene. Jeg trenger ikke nødvendigvis å spille i en storklubb, bare jeg får tillit til å spille i en posisjon jeg trives, og ha sånn noenlunde fast plass på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer