Sendt til sykehus

Tidligere verdensrekordholder Anders Fannemel falt under trening i Polen. - Vi håper på det beste, sier trener Alexander Stöckl.

FALT: Anders Fannemel falt under landing på 140 meter i Wisla. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
FALT: Anders Fannemel falt under landing på 140 meter i Wisla. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det norske hopplandslaget forbereder helgas Grand Prix-renn på plast i Wisla i Polen. Men under trening i dag gikk det galt for tidligere verdensrekordholder Anders Fannemel (28).

Fannemel falt under landing på 140 meter og ble liggende. Etterpå ble han sendt til sykehuset i Bielsku-Biala for medisinske undersøkelser. Hoppet var én meter lengre enn den offisielle rekorden i Malinka-bakken på 139 meter.

Blir undersøkt

Trener Alexander Stöckl svarer «nei» på en tekstmelding om han vet noe mer om tilstanden hans.

- Han er på sykehuset og blir undersøkt, skriver Stöckl til Dagbladet. I et intervju treneren har gjort på Twitter-kontoen til hopplandslaget sier han:

- Anders Fannemel gjorde et godt hopp under trening i Wisla. Det var hans tredje hopp i dag. Med gode forhold hoppet han 140 meter, men falt under landing og skadet kneet sitt. Han er på sykehus nå og sjekker skaden, men vi vet ikke noe ennå. Det er trist å høre at han er skadet og vi håper på det beste.

Hopplandslaget har i ettermiddag sendt ut en pressemelding om hendelsen. Der utdyper Stöckl:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer