Sendte Liverpool til himmels etter kontroversiell scoring

Liverpool vant sin sjette Champions League-tittel etter tidlig scoring. Det var Jürgen Klopps første trofé som manager for de røde.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tottenham - Liverpool 0-2 (0-1)

MADRID (Dagbladet): - Vi må endre oss fra tvilere til troende.Ordene tilhører Liverpool-manager Jürgen Klopp og ble uttalt i hans første intervju som manager for de røde tilbake i oktober 2015.

Og tyskeren var i himmelen etter kampen.

- Jeg er så glad på vegne av gutta. Jeg er så glad på vegne av alle disse folka og min familie. Har du noen sinne sett et lag som dette? Sloss med ingen bensin i tanken og mer. Og vi har en keeper som gjør at vanskelige ting ser lett ut. I kveld kommer dette til å bli bra. Dette er kanskje den beste kvelden i mitt liv, profesjonelt sett, sier Klopp etter kampen ifølge The Guardian.

- Dette er en stor kveld. I dag handlet det bare om å vinne. Vi har ventet så lenge på noe som dette, sier Klopp på Viasports sending, og fortsetter:

- Min familie er her i dag. I alle finalene har de lidd. De har lidd mer enn meg, sier Klopp og sikter til sin svake finalestatistikk før dagens kamp.

Også Pochettino var ved godt mot til tross for finale-tapet. Han tok Tottenham til Champions League-finalen for første gang i klubbens historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer