Sendte motivasjonsbrev til Chelsea-spillerne

Den nye manageren leker David Brent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Motivasjon + ambisjon + lagånd = suksess», skriver den nye Chelsea-manageren Jose Mourinho i et brev til sine spillere - et brev som passende nok har fått London Evening Standard til å sammenligne Mourinho med David Brent fra den britiske suksess-serien «The Office».

Gudjohnsen fornøyd

David Brent er den mislykkede sjefen i en papirbedrift, som overøser sine ansatte med tvilsomme visdomsord og håpløs bedriftsfilosofi. Noen gode eksempler på Brent-sitater finner du her.

Og det er utvilsomt noe litt latterframkallende klisjéfylt ved det brevet Mourinho nå har sendt ut, selv om Eidur Gudjohnsen er fornøyd med managerens tiltak:

- Det er fine greier, for man føler seg som en del av laget allerede, sier spissen, som sikkert får enda hardere konkurranse om en plass på laget i år, til London Evening Standard.

Pompøs

Brevet er ikke offentliggjort, men Mourinho har skrevet flere av samme type gjennom sin managerkarriere. I en biografi om portugiseren er et motivasjonsbrev han sendte til midtbanespilleren Tiago gjengitt. I dette skriver han blant annet følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer