Sendte sms til sir Alex etter kampen

- Ferguson er en stor manager og et stort menneske. Jeg liker ham, sier Chelsea-manager Avram Grant.

STAMFORD BRIDGE (Dagbladet.no) - Det han har gjort med Manchester United er bare utrolig. Ti seriemesterskap. Jeg har ikke ord, sier Grant.

Vel en time etter sluttsignalet kom Chelsea-manageren inn i presserommet på Stamford Bridge. Da hadde alle spillerne gått en litt halvhjertet æresrunde. Champagnen ble liggende urørt på Stamford Bridge.

- Ikke i et eneste minutt hadde vi hendene på pokalen. Derfor er det også vanskelig å være veldig skuffet, sier Grant som insisterer på at han ikke var skuffet.

Han benytter heller anledningen til å skryte av seriemesterne.

- United hadde en vanskelig start. Men de kom. Jeg vil gratulere dem, og spesielt sir Alex Ferguson. Han er en stor manager og et stort menneske. Jeg liker ham, sier Grant, som sendte en sms til United-sjefen etter kampslutt.

En skadd hånd og mange knuste hjerter

Kampen på Stamford Bridge kan best beskrives som en fest som aldri tok helt av. Flere ganger prøvde Chelsea-spillerne å oppildne sine fans med spontante jubelbrøl, men uten at det hjalp nevneverdig. Ikke en gang etter Andrej Sjevtsjenko sendte de blå i føringen tok det av. Alle visste at det ikke var nok. Og i Wigan gikk det ikke riktig vei. Chelsea-fansen trøstet seg med at omkampen allerede er berammet.

Først da John Terry gikk æresrunde med armen i fatle kom jubelbrølet. Stopperen ble sendt på sykehus etter et sammenstøt med keeper Petr Cech.

JUBLET FOR TERRY: Da John Terry, med armen i fatle, kom på ut på gresset etter kampslutt - først da tok stemningen seg litt opp på Stamford Bridge. Foto: AP
JUBLET FOR TERRY: Da John Terry, med armen i fatle, kom på ut på gresset etter kampslutt - først da tok stemningen seg litt opp på Stamford Bridge. Foto: AP Vis mer

Med armen i fatle grep John Terry speakerens mikrofon og proklamerte at han blir spilleklar til Champions League-finalen. Da kom jubelbrølet.

- Jeg vil bli klar til Moskva, sier John Terry.

Og da deles det ut sølvtøy som mangler i samlingen.

- Det er lett for meg å si at Champions League er det som teller mest for meg. Men det er klart jeg har veldig lyst til å vinne noe jeg ikke har vunnet før, sier Chelsea-kaptein John Terry som også gratulerte Manchester United med gullet.

Da han gikk æresrunden ble han fulgt av medisinsk personell som passet på at han ikke anstrengte seg for mye. To små barn ville nemlig opp i armene på pappa.

Bekymret for Drogba

Manager Avram Grant frykter skader mer enn motivasjonsproblemer i oppkjøringen til finalen. Han er ikke like sikker som John Terry på friskmelding. Og han er også bekymret for kneet til Didier Drogba. Men det er ti dager igjen.

- John Terry er allitd optimistisk. Det er en av hans beste egenskaper. Men det medisinske personellet skal også si sitt. Heldigvis har han ikke brukket noe, sier Grant.

Sendte sms til sir Alex etter kampen

Han tillot seg også å fleipe litt med journalistene. En israelsk videojournalist spurte hva Grant mente om hennes britiske kolleger

- De er hyggelige mennesker. Alt er tilgitt, sier Grant og slår ut med hendene i et smil.

Og da en av journalistene spurte om Roman Abromovich gledet seg til finalen startet han på nytt.

- Meg bekjent eier han denne klubben. Om han er fornøyd med at vi er i finalen i Champions League. Nå er jeg ikke sikker på om jeg skjønner spørsmålet

IKKE I NÆRHETEN: Avram Grant innrømmet at de ikke var i nærheten av pokalen i dag.
SERIEGULL NUMMER TI: Sir Alex Ferguson løftet denne pokalen for tiende gang søndag ettermiddag.