Sendte spillerne på byen etter triumfen mot Godset

Selv ville LSK-sjefen hjem og se VM.

DEPPER IKKE: Godset-trener David Nielsen synes laget gjorde en god kamp mot Lillestrøm, tross 0-3. Men noen ferie blir det ikke på fjorårets seriemestre. Foto: NTB Scanpix
DEPPER IKKE: Godset-trener David Nielsen synes laget gjorde en god kamp mot Lillestrøm, tross 0-3. Men noen ferie blir det ikke på fjorårets seriemestre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Lillestrøm - Strømsgodset 3-0 (1-0)LILLESTRØM (Dagbladet): Lillestrøm var dødelig effektive, og scoret tre mål på fire målsjanser. Det holdt til 3-0 mot fjorårets seriemester, uten at Godsets nybakte hovedtrener David Nielsen lot seg affisere. 

- Jeg er veldig fornøyd med kampen. Bortsett fra at vi slipper inn tre mål, er det en strålende gjennomført kamp. Jeg er stolt over at vi kan dominere en bortekamp med så unge spillere, sier dansken, og minner ikke så reint lite om Ronny Deila i måten han ordlegger seg på. 

For det var Godset-dominans på Åråsen i går, selv om resultatet kanskje ikke tilsier det. Lynraske Moryke Fofana og Erling Knudtzon var imidlertid livsfarlig hver gang de kontret.

Foran Lillestrøm-målet skjedde det ikke stort.

- Det er som å leite etter en nøkkel du har mista. Vi klarte ikke å åpne døra, uansett hvor hardt vi prøvde, sier en poetisk Jørgen Horn. Ingen ferie på SIF Midtstopperen er endelig tilbake fra skade, og bar kapteinsbindet i Adam Larsen Kwaraseys VM-fravær. Horn skulle selvsagt sett et annet resultat, men så mye positivt i måten drammenserne opptrådte på. Den følelsen deler han med treneren sin. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer