Håndball-VM

Sengetrøbbel: - Pinlig

- Det er ikke helt optimalt, innrømmer norsk spiller.

VOND SENG: Tobias Grøndahl ute av den harde senga og på pressetreffet med håndballgutta. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
VOND SENG: Tobias Grøndahl ute av den harde senga og på pressetreffet med håndballgutta. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

KRAKOW (Dagbladet): Harde senger på Norges spillerhotell i Kraków har blitt en snakkis blant håndballgutta.

Kantspiller Alexander Blonz spøker med at det er Bærumsgutten Tobias Grøndahl som er godt vant.

- Ha-ha! Jeg er ikke sjokkert over den uttalelsen, ler Grøndahl.

21-åringen bor på rom med tredjekeeper og lagkamerat i Elverum Emil Kheri Imsgard.

- Vi har to dobbeltsenger på rommene. Da jeg kom inn var den jeg fikk utrolig hard. Det løste seg heldigvis med en liten madrass som har gjort det litt bedre, men det er ikke helt optimalt, forklarer Grøndahl som fikk sin mesterskapsdebut i søndagens seier over Argentina.

RUSSEN SKAPTE TRØBBEL: Et lokalt håndballag måtte avlyse en hjemmekamp, etter at gulvet var for glatt til å spille på. Årsaken var noe litt utenom det vanlige. Video: Privat. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

- Hvordan har søvnen vært?

- Jeg har ikke sovet veldig bra her nede. Men det er mange faktorer. Reise, man gleder seg til å spille VM, men senga har ikke gjort det lettere å sove, sier mesterskapsdebutanten som håper det blir bedre madrasser når Norge onsdag flytter seg fra Krákow til Katowice.

Han kan også trøste seg med at påstanden om at det bare er Bærum-gutter som klager på fasilitetene ikke er helt sann.

Sander Sagosen forteller at også han ba om å få en ekstra madrass.

- Hvorfor det?

- Jeg er yngst på rommet, vettu. Harald Reinkind skulle ha hotellsenga, jeg havna på en annen dobbeltseng, men alt er tipp topp nå, forsikrer Norges fremste stjerne på banen.

- Den første senga var dårlig?

- Nei, den var litt hard for min smak. Men det er smak og behag, ler Sagosen.

Sammenliknet med Kapp Verdes landslag har Norge uansett lite å klage på.

Laget spiller sine kamper i Göteborg, og ble innlosjert på et spahotell utenfor byen. Men få timer seinere måtte seks spillere bytte hotell etter at sengene falt sammen.

Butikkeier i Göteborg og sponsor av Kapp Verdes håndballandslag kaller det hele for pinlig i en kommentar til Aftonbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer