Senket Aafk på to minutter

Brann vant uten å overbevise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brann-Aalesund 2-1. Et revansjesugent Brann gikk som ventet offensivt ut på eget gress. Aalesund la seg kompakt i forsvar, og skal ha honnør for det defensive spillet de oppviste i Bergen.

Ligger man på 13. plass i Eliteserien, har man ikke råd til å spille jålete mot serieleder Brann på hjemmebane. De første 45 minuttene lykkes Aalesund til fulle med taktikken. Såpass godt at hjemmepublikummet peip ut Brann etter pausesignalet.

Sjokkåpning

Om det var pipingen som oppildnet bergenserne skal være usagt, men hjemmelaget gikk nådeløst til verks etter hvilen, og da fikk pipen raskt en annen lyd i Bergen.

• Først var det Petter Vaagan Moen som fikk stjernetreff på halv volley ett minutt ut i andre omgang, etter et innlegg fra Solli som Sæternes headet videre til Moen. Vaagan Moen mener selv at han har fått uttelling på å ha trent spesielt på å sette ballen i nettmaskene i det siste.

- Kjekt å få uttelling for innsatsen den siste tiden. Jeg har ofte stått igjen på treningsfeltet og terpet avslutninger, sa Vaagan Moen til NTB etter kampen.• To minutter senere var det Moens tur til å gi målgivende til Sæternes. Moen spilte fri Bengt Sæternes på venstrekanten med et fikst hælspark, og Sæternes hadde bare å sette ballen i høyre hjørne. Da hadde Brann i realiteten senket Aalesund i løpet av to og et halvt minutt, etter å ha stanget i sunnmørs-muren i 45 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer