Senket av gamleklubben: - Kalddusj

Barcelona-spissen Robert Lewandowski (34) fikk det tøft da han gjestet gamleklubben Bayern München i Champions League. Tyskerne avgjorde i den andre omgangen.

SKUFFET: Barcelona-spissen Robert Lewandowski på Allianz Arena. Foto: Reuters/NTB
SKUFFET: Barcelona-spissen Robert Lewandowski på Allianz Arena. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Bayern München - Barcelona 2-0

Etter en målløs førsteomgang, der begge lagene spilte seg til flere gode muligheter, våknet det tyske maskineriet for alvor etter hvilen.

Etter 50 spilte minutter stanget Lucas Hernández hjemmelaget i føringen etter en corner, og bare minutter seinere doblet Leroy Sané ledelsen.

- To mål på fire minutter. Det er en kalddusj for Barcelona, sa TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

Bayern har inntatt tabelltoppen i gruppe C med full pott, tre poeng foran Barcelona og et Inter-lag som vant 2-0 over Viktoria Plzen.

JUBLER FOR SCORING: Leroy Sané for Bayern München mot Barcelona. Foto: CHRISTOF STACHE / AFP / NTB
JUBLER FOR SCORING: Leroy Sané for Bayern München mot Barcelona. Foto: CHRISTOF STACHE / AFP / NTB Vis mer

I den første omgangen hadde Barcelona-spiss Robert Lewandowski flere sjanser foran mål. Den polske spissen, som forlot nettopp Bayern for Barcelona i sommer, hadde kanskje drømt om å senke gamleklubben, men 34-åringen klarte ikke å overliste sin tidligere lagkamerat Manuel Neuer.

- Ingenting å skamme seg over for Barcelona, men i kveld var de ikke effektive nok foran mål. Det var Bayern. Lewandowski burde scoret, men gjorde ikke det, oppsummerte TV 2-ekspert Simen Stamsø-Møller.

Før kampstart protesterte Bayern München-supportere mot at flere Europa-kamper har blitt utsatt grunnet dronning Elizabeths bortgang.

«Last minute match delays and ban because of a royal's death?», sto det skrevet på et banner, som ESPN-sjefskribenten Mark Ogden hadde publisert på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer