Senket gamleklubben med praktscoring

Kristian Thorstvedt ble ikke satset på i Stabæk. Torsdag sa han takk for sist og senket bærumsklubben med en vanvittig scoring. Viking vant til slutt 3-0.

MÅLSCORER Vikings Kristian Thorstvedt i duell med Harald Nilsen Tangen under kampen mellom Viking og Sabæk på SR-Bank Arena.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
MÅLSCORER Vikings Kristian Thorstvedt i duell med Harald Nilsen Tangen under kampen mellom Viking og Sabæk på SR-Bank Arena. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like etter pause, på helvolley fra åtte meter, klinket Thorstvedt ballen kontant i mål i eliteserieopppgjøret i Stavanger. Etterpå feiret han med å dra hendene over ørene, som et stikk til gamleklubben som valgte å ikke satse på ham.

1999-modellen gikk til Viking før fjorårets sesong. Etter en god sesong i 1. divisjon var mange spente på om sønnen til Erik Thorstvedt ville klare å ta nivået i Eliteserien. Og det har han så til de grader gjort, med fire mål på åtte eliteseriekamper.

Vondt gikk til verre for Stabæk torsdag da Tobias Børkeeiet fikk sitt andre gule tidlig i den andre omgangen. Han ble sendt i dusjen etter å ha revet ned Zlatko Tripic på vei fremover.

Så ble det enda verre for gjestene da Tommy Høiland satte inn 2-0 fra krittmerket etter kvarteret av den andre omgangen.

Og som om ikke det var nok, punkterte Zymer Bytyqi oppgjøret fem minutter senere. Bytyqi kom alene med Sandberg, og fra skrått hold banket han ballen i lengste hjørne.

Det var også svært fortjent at Thorsvedt fikk trampeklapp og stående applaus da han ble tatt av etter 70 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer