Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sensasjonelle rykter: Suarez kan havne i United eller Chelsea

På grunn av Barcelona-konflikt.

INNFRIR IKKE: Luis Suarez feirer fortsatt i kjent stil, men problemet er at det ikke skjer så ofte som tidligere. Foto: REUTERS/Andreas Manolis / NTB SCANPIX
INNFRIR IKKE: Luis Suarez feirer fortsatt i kjent stil, men problemet er at det ikke skjer så ofte som tidligere. Foto: REUTERS/Andreas Manolis / NTB SCANPIX Vis mer

• Dagbladet i går: Hevder Barcelona-treneren var rasende og ville straffe Messi

(Dagbladet): En drøm gikk i oppfyllelse for Luis Suarez da han fikk sin overgang til Barcelona.

Urguayaneren sier han allerede var forelsket i byen før han ble solgt fra Liverpool i sommer. Men eventyret kan ende med kjærlighetssorg for 27-åringen.

Ifølge Daily Mail kan Suarez ryke ut av Barcelona, på grunn av konflikten som allerede har kostet Andoni Zubizarreta jobben som sportsdirektør.

Sparket legende
Zubizarreta fikk følge av assistent og klubblegende Carles Puyol ut døra på Camp Nou sist uke.

Årsaken skal blant annet være kjøpsstoppen Fifa har pålagt klubben ut 2015, samt dårlig investeringer i fjorårets overgangsvindu. Suarez var som kjent det aller største Barca-kjøpet i fjor sommer, til en pris mer enn 700 millioner kroner.

Etter 12 kamper står den tidligere Premier League-toppscoreren med bare tre mål. Daily Mail mener Barcalona-toppene er stadig mer kritisk til anskaffelsen Uruguay-glefseren.

Slike opplysninger får alarmklokkene til å kime hos tetlagene i Suarez' gamle liga.

Avisa hevder Arsenal, som har prøvd før, står først i kjøpskøen - sammen med med Manchester City, Manchester United og Chelsea. En overgang kan bli virkelighet til sommeren.

UTE: Carles Puyol gikk fra A-laget til støtteappareatet i Barcelona. Nå er også han ute. AFP / LLUIS GENE / NTB SCANPIX
UTE: Carles Puyol gikk fra A-laget til støtteappareatet i Barcelona. Nå er også han ute. AFP / LLUIS GENE / NTB SCANPIX Vis mer

Magnar Kvalvik kommenterer Barcelona og La Liga for C More. Han tror ikke på noe salg av Suarez.

Kjemien forsvant
- Jeg kan aldri tenke meg at de selger han i januar, eller så lenge transferembargoen finnes, sier Kvalvik til Dagbladet.

Men han ser at Suarez foreløpig ikke er en hit sammen med Lionel Messi og Neymar.

- Før Suarez ble tilgjengelig etter suspensjonen funket ting godt mellom Messi og Neymar. Den kjemien har forsvunnet med Suarez inne på laget, sier Kvalvik.

Solgte Zlatan
Det gjøres et poeng i at Barcelona har vist at de ikke nøler med superstjerner, Zlatan Ibrahimovic ble som kjent sendt tilbake til Serie A etter bare én sesong i den katalanske storbyen.

Problemet for Barcelona er at de ikke får erstattet Suarez med en nyinnkjøpt spiss før tidligst neste vinter, nettopp på grunn av Fifa-dommen.

ØDELA KJEMI La Liga-ekspert Magnar Kvalvik mener Luis Suarez ble dyttet altfor raskt inn på laget etter bite-utestengelsen, og at hans tilstedeværelse har svekket angrepskjemien. Foto: REUTERS/Albert Gea / NTB SCANPIX
ØDELA KJEMI La Liga-ekspert Magnar Kvalvik mener Luis Suarez ble dyttet altfor raskt inn på laget etter bite-utestengelsen, og at hans tilstedeværelse har svekket angrepskjemien. Foto: REUTERS/Albert Gea / NTB SCANPIX Vis mer

Og ifølge tidligere Barcalona- og Bulgaria-spiss Hristo Stoichkov er det ikke Suarez' feil at han underpresterer, målt mot sine 31 Liverpool-mål forrige sesong.

Stoichkov mener Barcelona burde kjøpt playmakerne Isco og Toni Kroos (begge i Real Madrid), på toppen av Suarez-handelsen. 

- Det er ikke Luis Suarez' feil at han ikke presterer. Han er en født måltyv, likevel ødelegger Barcelona han akkurat som de gjorde med Samuel Eto'o og Zlatan Ibrahimovic, sier bulgareren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media