-  Sensasjonelt bra tips

Dagbladet har bedt syv hesteeksperter karakterisere Bengt Berg som tipper.

Erik Håkonsen, sport/infokonsulent Bjerke Travbane:
-  Bengt Berg er en tipper av det freske slaget. Enten er tipsene hans ekstremt bra, eller dårlige. Folkerekka holder han seg unna. I stedet har han luringene. Han er en tipper du alltid må følge med.

Hans Petter Tholfsen, travkusk:
-  Tipping engasjerer jeg meg ikke så voldsomt i. Derfor vet jeg heller ikke hvor faglig dyktig Bengt Berg er, sammenliknet med Trav og Galopp-Nytt og Stallskriket. Det jeg vet, er at han er en omgjengelig og hyggelig person som følger godt med.


Sven-Tore Jacobsen, tidligere landslagstrener for håndballjentene, hesteeier:
-  Bengt Berg har kommet med en del gode tips. Selv danner jeg meg mine egne meninger, og leser tipsene hans etterpå. Da ser jeg etter hvilken hest han har brukt som banker, og om han har noen overraskelser.


Per «Baker\'n» Thoresen, hesteeier:
-  Bengt Berg er en god tipper. Han har mine beste skussmål. Jeg synes han legger litt mer vekt i tippingen enn mange andre. Dessuten kommenterer han løp på Øvrevoll. Foruten å ha peiling, skriver også Dagbladet hvor mange riktige de har fått under V5, V65 og V75-resultatene.


Magne Engebretsen, mediesjef Norsk Rikstoto:
-  Flere ganger i uka har Bengt Berg hestetips som er sensasjonelt bra. Han har en veldig bra oversikt, og tør å gå sine egne veier. 9. september i år hadde han Art Of Kosmos som førstevalg i den siste V75-avdelingen, mens den var ellevtevalg i spillet. I andre medier var jokerhesten omtrent glemt bort. Utbetalingen til spleiselaget ble på 43,9 millioner.

Pascolina Pinto, jockey Øvrevoll:
-  Jeg vet at Bengt Berg har tipsene i Dagbladet, men ser ikke på dem. Spill er ikke noe som opptar meg. Jeg har vært med på én tipssending på Rikstoto Direkte, men det er også alt.


Tore Fyrand, generalsekretær i Det Norske Travselskap:
-  Bengt er modig og utradisjonell, og dristig i bankerforslagene sine. Jeg synes han er interessant å følge som tipper. Han er helt spesiell, og tør å lansere forslag som jeg kikker lenge på.

GODE TIPS: Sven-Tore Jacobsens attest.
BRYR SEG IKKE OM TIPS:</B> Øvrevoll-jockey Pascolina Pinto.
FØLGER GODT MED: Hans Petter Tholfsen om Bengt Berg, som leverer travtips på Dagbladet.no.