Bodø/Glimts nye europeiske stjerne Jens Petter Hauge kommer fra futsal

Sensasjonen følger Ronaldo

I storkampen mot AC Milan i kveld, viste Jens Petter Hauge hvorfor han er årets funn i norsk fotball. Så har han også trent som Cristiano Ronaldo og de fleste internasjonale stjernene. Hemmeligheten er #lek.

GLAD FOTBALLGUTT: Jens Petter Hauge har begeistret hele Norge i årets sesong. I kveld fulgte han opp i Europa med en glimrende forsering og pasning før 1 - 0, og et knallskudd til 2 - 3 mot AC Milan. Minutter før slutt serverte han også Bodø/Glimt sjansen til ekstraomganger på San Siro. Dette var det store gjennombruddet for en ung, ivrig futsal-spiller. Jens Petter viste norsk fotball hva som er gevinsten med mye trening på små flater. FOTO:Mats Torbergsen / NTB scanpix
GLAD FOTBALLGUTT: Jens Petter Hauge har begeistret hele Norge i årets sesong. I kveld fulgte han opp i Europa med en glimrende forsering og pasning før 1 - 0, og et knallskudd til 2 - 3 mot AC Milan. Minutter før slutt serverte han også Bodø/Glimt sjansen til ekstraomganger på San Siro. Dette var det store gjennombruddet for en ung, ivrig futsal-spiller. Jens Petter viste norsk fotball hva som er gevinsten med mye trening på små flater. FOTO:Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-FORLEDEN var det et spørsmål på et populært portugisisk fotballforum om det var noen som kjente til Jens Petter Hauge?

- Jeg vet ikke så veldig mye om selve spilleren annet enn at han har veldig sterke tall og at laget hans Bodø/Glimt spiller rundt med alle i Norge. Fotballen deres er veldig flott å se på, lød det første svaret, og en stort vakrere attest går det ikke an å få fra utlandet for en 20-åring som akkurat har slått igjennom som den nye stjernen i norsk eliteserie:

  • For hvem vil ikke titte litt nærmere på en ung spiller som har nest flest scoringer og målgivende pasninger på et lag som valser opp med motstanderne. Og det i en dans det er kjempegøy å se på?

Etter oppvisningen hans mot Milan på San Siro i kveld, vet Europa mer. Der viste Jens Petter Hauge at han har ferdighetene som er nødvendige for å holde et topp europeisk nivå. Altså slik portugisiske fans er vant til.

Denne norske unggutten med den naturlige tryggheten med ballen, alle de fikse stikkerne og alt motet som gjør sporten så glad, er bare enda et produkt av den latinske forståelsen av hva det vil si å være fotballspiller. Det at du har fullstendig ballkontroll selv på minimal plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer