Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sensasjonslaget Leicester var nødeløse mot Tottenham

Scoret i sluttminuttene.

SCORET: Robert Huth header ballen i mål og sørger for at Leicester City tar alle poengene mot Tottenham. 
Foto: Reuters / Matthew Childs
SCORET: Robert Huth header ballen i mål og sørger for at Leicester City tar alle poengene mot Tottenham. Foto: Reuters / Matthew Childs Vis mer

• Tottenham - Leicester 0-1 (0-0)

(Dagbladet): Leicester fortsetter å imponere i Premier League og vant 1-0 borte mot Tottenham.

Robert Huth stanget inn vinnermålet etter 83 minutter. Midtstopperen fikk stå umarkert etter en corner og headet ballen pent i vinkelen.

Leicester sto med tre strake kamper uten seier før kveldens oppgjør og laget er på en sensasjonell 2. plass på tabellen. «Foxes» har like mange poeng som serieleder Arsenal.

Tett åpning Det var nummer fire og to på Premier League-tabellen som møttes på White Hart Lane, der ingen av lagene skapte det helt store i 1. omgang. Tottenham hadde ballen mest, men uten å komme til de store sjansene. Leicester skapte et par halvsjanser uten å treffe mål.

Dermed sto det 0-0 til pause i London.

Bortelagets Jamie Vardy fikk en kjempesjanse rett etter pause, men avslutningen fra seks meter gikk via en Tottenham-spiller og over mål.

Kane nære Erik Lamela og Tottenham var centimetere unna scoring etter 56 minutter, men ballen trillet rett utenfor målet til målvaktet Kasper Schmeichel.

Harry Kane fikk en supersjanse da kampuret viste 62 minutter. Spissen ble spilt fri, men en god redning av Schmeichel (og hjelp av tverrliggeren) hindret Tottenhams toppscorer.

Leicester skapte lite utover i 2. omgang, men etter 83 minutter kunne bortefansen juble.

Huth stanget inn vinnermålet fra 10-11 meter og Leicester fortsetter å yppe seg i toppen av Premier League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media