Ranheim tok sterk hjemmeseier mot Molde

Sensasjonslaget stormer videre. Sjokkerte Solskjærs menn

Babacar Sarrs drømmetreff var ikke nok for Ole Gunnar Solskjærs menn. Etter kampen kritiserte Ruben Gabrielsen kunstgresset.

JUBEL: Ranheim jubler for Mads Reginiussens utlikning. Trønderne vant til slutt 3-1 over Molde. Foto: NTB scanpix / Alley, Ned
JUBEL: Ranheim jubler for Mads Reginiussens utlikning. Trønderne vant til slutt 3-1 over Molde. Foto: NTB scanpix / Alley, Ned Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Ranheim - Molde 3-1 (0-1)

Etter å ha blitt kjørt over i andre omgang, var det en tydelig frustrert Ruben Gabrielsen som ble intervjuet av Eurosport etter kampen. Midtstopperen forsøkte å holde seg, men klarte likevel ikke å unngå å komme med kritikk av underlaget på Ranheim stadion.

- Vi setter ikke sjansene, men det gjør de. Dette er ikke godt nok. Gratulerer til Ranheim, de er bedre enn oss, men denne matta er grusom, sa han til kanalen.

Heller ikke Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med prestasjonen til eget lag, men nektet å legge skylda på noe annet enn seg selv.

- Vi skal ikke skylde på banen. Vi skal ikke snakke om marginer heller. Det er en fortjent seier til dem, og vi har ikke noe annet å skylde på enn oss selv, sa manageren til Eurosport.

- Underdogs

Før kampen utropte Solskjær Ranheim som favoritter.

– Jeg trodde ikke at jeg skulle si at vi reiser opp til Ranheim-kampen som underdogs, uttalte han til Romsdals Budstikke.

Om det var et taktisk spill eller ikke fra Molde-manageren er vanskelig å si, men han som alle andre har latt seg imponere av den nyopprykkede trondheimsklubben. Derfor var Solskjærs utspill kanskje mer en erklæring av respekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer