MATCHVINNER: Cesc Fàbregas sikert tre poeng for Chelsea med et mål like før ordinær tid var spilt mot Queens Park Rangers og. Foto: Reuters / John Sibley
MATCHVINNER: Cesc Fàbregas sikert tre poeng for Chelsea med et mål like før ordinær tid var spilt mot Queens Park Rangers og. Foto: Reuters / John SibleyVis mer

Sent mål reddet Chelsea mot QPR

Sjansefattig kamp.

Queens Park Rangers-Chelsea (0-0) 0-1:

(Dagbladet): Etter Arsenals triumf mot Burnley var de rødkledde bare fire poeng bak Chelsea før sistnevntes bortekamp mot Queens Park Rangers.

Serielederen fikk det tøft på Loftus Road, men tre minutter før slutt satt den for Chelsea, og kampen endte med 1-0-seier til gjestene.

- Nå er vi ett skritt nærmere. Vi trenger tre seirer og to uavgjorte kamper. At vi har én kamp mindre spilt enn de andre bidrar til at vi er i en god situasjon, sa José Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Sleivspark ga mål Hjemmelagets keeper Robert Green sleivet et utspark til Eden Hazard. Belgieren satte fart ned venstresida, kombinerte med Oscar og spilte ballen langs bakken ut i feltet.

Der kom Cesc Fabregas stormende. Spanjolen gjorde ingen feil og satte den i mål nede til høyre for Green. Dermed fikk Chelsea nøyaktig det de var ute etter.

Scoringen var deres eneste skudd på mål (stolpeskudd gjelder ikke) gjennom hele kampen, ifølge BBC.

- Det var et fantastisk tidspunkt å score på, og det viste karakteren i laget vårt. Det var vanskelig med vinden og en tørr bane, men vi taklet det bra, sier matchvinneren til Sky Sports etter kampen.

Sjansefattig Det var en kamp som inneholdt få sjanser.

Innledningsvis gikk Willians innlegg etter snaut ni minutter i stolpen. Det var det nærmeste noen av lagene var i den første omgangen.

De siste 45 minuttene fortsatte i samme spor. Men etter 64 minutter fikk hjemmelaget en kjempesjanse.

Matthew Phillips vendte bort Nemanja Matic og skjøt fra elleve meter. Men skuddet var for svakt plassert og Thibaut Courtois fikk slått den til corner.

Deretter skjedde det lite før Fàbregas gjorde seiersmålet i det 88. minuttet. 

Chelsea er sju poeng foran Arsenal med én kamp mindre spilt. Serielederen har sju kamper igjen.

For QPR betyr tapet at det er to poeng opp til trygg plass. Londonklubben har også én kamp mer spilt enn Hull og Sunderland på henholdsvis 17. og 16. plass.