Sequeira vil bli i Tromsø

- Saken er ute av verden, sier TIL-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Douglas Sequeira (29) reagerte med sinne da han ble byttet ut mot Strømsgodset, men costaricaneren ønsker å bli i Tromsø.

Midtbanespilleren er utelatt fra TIL-troppen mot Stabæk som straff for dårlig oppførsel i Drammen, men sier han vil kjempe for fortsatt spill hos «Gutan».

- Jeg er 29 år, og en spiller på den alderen vil alltid spille 90 minutter av en fotballkamp. Derfor ble jeg skuffet da jeg ble byttet ut. Men jeg respekterer trenerens valg, og jeg respekterer straffen jeg har fått fra klubben. Nå har jeg pratet ut med både Steinar Nilsen, Morten Kræmer og Tom Bendiksen, og alt er ok, sier Sequeira til Bladet Tromsø.

Tromsø-trener Steinar Nilsen bekrefter at episoden på Marienlyst er et tilbakelagt kapittel.

- Saken med Douglas er ute av verden, og er helt uproblematisk for min del. Det er glemt nå. Douglas konkurrerer fortsatt på lik linje med de andre om en plass på laget, sier Nilsen.

(NTB)

VIL BLI: Doouglas Sequeira har vært i hardt vær etter at han skjelte ut TIL-sjef Steinar Nilsen. Nå sier han at saken er lagt død og at han vil fortsette i ishavsbyen. Her sammen med Steinar Nilsen og Sigurd Rushfeldt. Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix
VIL BLI: Doouglas Sequeira har vært i hardt vær etter at han skjelte ut TIL-sjef Steinar Nilsen. Nå sier han at saken er lagt død og at han vil fortsette i ishavsbyen. Her sammen med Steinar Nilsen og Sigurd Rushfeldt. Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer