<strong>PROBLEMER I SIKTE:</strong> Kåre Ingebrigtsen ser akkurat det samme som Lars Arne Nilsen, et fotballag som ikke vriker på hjemmebane. På de 22 siste hjemmekampene har Brann scoret 24 mål. Derfor vil de alltid være sårbare for ett baklengsmål. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PROBLEMER I SIKTE: Kåre Ingebrigtsen ser akkurat det samme som Lars Arne Nilsen, et fotballag som ikke vriker på hjemmebane. På de 22 siste hjemmekampene har Brann scoret 24 mål. Derfor vil de alltid være sårbare for ett baklengsmål. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Topper og flopper serierunde 14:

Ser det samme som Lars Arne Nilsen

Da Brann skulle bygge videre på 2-1 seieren i Molde kom det en nemesis på besøk. Da Vålerenga skulle vise seg som topplag kom det en kampavgjørende dommertabbe.

Publisert
Sist oppdatert

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer