Ser du hva som er galt med dette bildet? - Det er en skandale

Førte til offentlig skittentøyvask.

(Dagbladet): Carlos Teves åpnet scoringsballet da Juventus slo slo AC Milan 3-1 i Serie A i helga.

Han ble spilt gjennom av Alvaro Morata, men kunne vært avblåst for offside før han scoret. ( Se video av hendelsen i toppen av saken)

Twitter-krig Søndag rykket AC Milans offisielle Twitter-konto ut med det de hevder er et bilde fra Juventus offisielle TV-stasjon.

Bildet prøver å frikjenne Tevez -  og det er ingen tvil om at klubben mener offsidelinja er feil sammenlignet med midtstreken.

Det skapte en offentlig skittentøyvask mellom de to klubbene:

- Ser de to linjene her, som er produsert av Juventus-TV, parallelle ut? Vi mener de ikke gjør det, skrev Milans offisielle Twitter-konto.

Visepresident Adriano Galliani fulgte opp:

- De droppet å vise reprisen av målet med vilje. Juventus er den eneste klubben i Serie A som redigerer videoene sine selv.

I stedet for å la saken ligge, svarte Juventus med en uttalelse på klubbens offisielle hjemmeside:

- Galliani prøver å skape en skandale i media i et klønete forsøk på å distrahere Milan-fansen etter et stortap. Han har tatt opp igjen to av sine gamle lidenskaper: TV og geometri.

I samme uttalelse aviser Juventus anklagene om manipulasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Milan svarte med følgende melding:

- Juventus er kjent for å være arrogante og det er en egenskap de ikke kan rømme fra.

Provosert C More-kommentator Espen Ween så helgas kamp. Han mener det var umulig å se om det faktisk var offside, og at det uansett er snakk om centimetere.

Kommentatoren reagerer likevel sterkt på at Milan bruker tid og energi på avgjørelsen.

- Man kan ikke klandre linjedommeren her. Hele greia er en skandale, hva er egentlig poenget? Hva vil Milan oppnå? De var ikke i nærheten, og Juventus hadde vunnet kampen uansett. Milan hjelper ikke seg selv med å drive på sånn, i mine øyne har de helt feil fokus. Det er smålig, sier Ween.

De rød-sorte ligger  på en ellevteplass i Serie A - 24 poeng bak serieleder Juventus.

- Det er trist å se Milan om dagen. De har potensial, men får det ikke ut. Mange av de taktiske vurderinger er mindre gode - for eksempel at de velger å stå høyt mot Juventus. De har mer enn nok å jobbe med om de ikke skal bruke tid på sånne avgjørelser også, sier Ween.