LATTERMILDE: Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug ble grundig sminket og kledd opp for å «bli gamle». De hadde det mye moro mens de holdt på, og lo godt av resulatet. Foto : MORTEN BENDIKSEN
LATTERMILDE: Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug ble grundig sminket og kledd opp for å «bli gamle». De hadde det mye moro mens de holdt på, og lo godt av resulatet. Foto : MORTEN BENDIKSENVis mer

Ser du hvilke idrettsstjerner som trener på å bli gamle?

Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby lo godt av seg selv da de ble sminket som nittiåringer. Treninga er derimot ingenting å le av.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Når sponsorer hyrer inn Therese Johaug, pleier de å være opptatt av å framstille henne i mest mulig fordelaktig lys. Johaugs markedsverdi som nasjonalromantisk langrennsskatt er enorm, men sponsoren Norengros ville det annerledes.

Sammen med Martin Johnsrud Sundby samlet markedsavdelingen de to verdenscupvinnerne for å sminke dem som om de var nitti år gamle.

Til det leide de inn en profesjonell Hollywood-sminkør. Resultatet, som du kan se av bildene i saken, fikk den ellers så fotovante Johaug til å hyle høyt da hun så seg selv i speilet.

- Jeg fikk helt sjokk, det så helt vilt ut, og helt ekte. Det var helt annerledes enn det jeg pleier å gjøre. Jeg gjør jo noen oppdrag i året, og der er det annen sminke som gjelder. Det var veldig moro å være med på, sa Johaug til Norengros-folkene etter at bildene var tatt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn