Ser du hvilke idrettsstjerner som trener på å bli gamle?

Therese Johaug og Martin Johnsrud Sundby lo godt av seg selv da de ble sminket som nittiåringer. Treninga er derimot ingenting å le av.

LATTERMILDE: Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug ble grundig sminket og kledd opp for å «bli gamle». De hadde det mye moro mens de holdt på, og lo godt av resulatet. Foto : MORTEN BENDIKSEN
LATTERMILDE: Martin Johnsrud Sundby og Therese Johaug ble grundig sminket og kledd opp for å «bli gamle». De hadde det mye moro mens de holdt på, og lo godt av resulatet. Foto : MORTEN BENDIKSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når sponsorer hyrer inn Therese Johaug, pleier de å være opptatt av å framstille henne i mest mulig fordelaktig lys. Johaugs markedsverdi som nasjonalromantisk langrennsskatt er enorm, men sponsoren Norengros ville det annerledes.

Sammen med Martin Johnsrud Sundby samlet markedsavdelingen de to verdenscupvinnerne for å sminke dem som om de var nitti år gamle.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer