Ser fram til å få Ravnaas tilbake til Start

- Hyggelig overraskelse, sier Skisland.

GJENFORENES: Start-direktør Jan Oddvar Skisland (t.v) lnsker Ernst Ravnaas velkommen tilbake til Start. Bildet er fra da Skisland (som ordfører) og Ravnaas tok de første spadetakene til Sør Arena i 2006. Foto : Tomas Rolland / SCANPIX .
GJENFORENES: Start-direktør Jan Oddvar Skisland (t.v) lnsker Ernst Ravnaas velkommen tilbake til Start. Bildet er fra da Skisland (som ordfører) og Ravnaas tok de første spadetakene til Sør Arena i 2006. Foto : Tomas Rolland / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SØR ARENA (Dagbladet.no): Like før klokken 15 i dag ble det offentliggjort på en pressekonferanse at Ernst Ravnaas sammen med partnere har overtatt som eier av Start.-Jeg visste ingenting om dette i forkant. Det var en overraskelse, sier administrerende direktør Jan Oddvar Skisland i Start til Dagbladet.

- Positiv overraskelse?

-Det er hyggelig å få Ernst (Ravnaas) tilbake, svarer han.

For spillere og den sportslige ledelsen kom det minst like overraskende.

- Vi vet ingenting. Det er bare å sette seg ned og høre pressekonferansen på radio, sa sportslig leder Rune Jacobsen like før klokken 15.

Ingen finansløsningDe siste dagene har det kommet frem at Start driver over evne og det er varslet nedskjæringer og eventuelt lønnskutt. Denne mørke skyen vil ikke forsvinne selv ved et eierskifte.

-Det er lite sannsynlig at det kommer inn eiere som vil tilføre midler, sier Skisland.-Vi må tilpasse oss de rammene vi har.

- Da blir det altså kutt i lønningene?

- Slik det ser ut nå må det totale spillerbudsjettet ned, men vi vil i utgangspunktet unngå lønnskutt, svarer Skisland, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer