- Ser fram til ferie på Bali

Petter Solberg (27) hadde en utrolig tøff dag på rallyjobben i Auckland i går. Han sto opp klokka 05.15, og tørnet inn 23.25, men tok seg tid til en prat med Dagbladet før han måtte ut av dynene 05.00. - Det er ikke mange som forstår hvor hardt dette er, sier Petter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rally New Zealand har så langt vært en triumf for Spydeberg-ekspressen. På gårsdagens fartsetapper over 204 kilometer i Auckland, inntok Petter pallen. I natt kjørte han for sønnen Oliver, som han også gjorde i fjor da han ble født like før tredje dag startet.

- Dette var megabra, jeg kjørte fra alle unntatt Peugeot-kjørerne. De er uslåelige.

Bali og Perth

Nå er det bare to runder igjen av årets rally-VM. 31. oktober forflytter sirkuset seg til Perth på vestkysten av Australia, før Cardiff og Storbritannia tar seg av avslutningen 14. november. Men før den tid skal Petter ta seg fri fra alt oppstyret.

- Jeg reiser først hjem ei uke til Spydeberg etter Rally New Zealand, så bærer det rett til Bali på ferie, sier Petter med solskinn i stemmen.

- Dit reiser jeg med familien min.

Som er samboer Pernilla Walfridsson og sønnen Oliver (1). Begge blir med videre når Petter setter seg på flyet til Perth i Australia i slutten av oktober.

- Jeg gleder meg til å koble av på Bali, og til å skru av mobiltelefonen, sier Petter.

Som en seier

Petter Solberg sammenlikner en pallplassering i rally-VM som en seier, fordi det foreløpig er umulig å gjøre noe med Peugeot-kjørerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer