- Ser ikke sånn ut når jeg filmer

Espen Hoff om straffesituasjonen mot Godset.

FÅR HUDEN FULL: Espen Hoff får seg en skikkelig skyllebøtte av Lars Ivar Moldskred under gårsdagens kamp. Moldskred mente Hoff filmet i situasjonen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
FÅR HUDEN FULL: Espen Hoff får seg en skikkelig skyllebøtte av Lars Ivar Moldskred under gårsdagens kamp. Moldskred mente Hoff filmet i situasjonen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| FORNEBU (Dagbladet.no) Stabæk - Strømsgodset 3-1

Espen Hoff skaffet Stabæk straffespark mot Strømsgodset i går.

Keeper Lars Ivar Moldskred felte den tidligere Lyn-spilleren helt nede ved dødlinja, og Daigo Kobayashi straffet målvakten med en kald avslutning fra 11-meteren.

Etter kampen bedyret Moldskred sin uskyld.Føler han filmet - Jeg har ikke sett tv-bildene, men jeg føler at han filmet, sa Moldskred.

- Ballen går veldig fort her inne, og når jeg var på vei ut klarte jeg ikke stoppe, sier keeperen.Espen Hoff har et annet syn på saken.

- Jeg var på ballen først og så tok han meg. Jeg har filmet før, og da ser det ikke sånn ut forklarer en lattermild Hoff.

Ronny Deila håper at dommeren tok riktig avgjørelse.

- Jeg håper inderlig det var straffe. Hvis ikke ødela det veldig for oss.

Høiland utvist Jon Inge Høiland fikk rødt kort og straffe i mot seg etter å ha dratt ned Ola Kamara i klar scoringsposisjon.

- Når jeg kom inn i situasjonen følte jeg at jeg var foran han og at han traff foten min. Jeg trodde jeg ville få frispark, sier Høiland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer