- Ser ikke ut som vi lykkes med Carew

Werder innrømmer.

(Dagbladet.no): Da Lyon i går slo Le Mans 1-0 i den franske ligacupen, var John Carew verken på banen, benken eller tribunen. Ikke fordi nordmannen er syk eller skadet - men fordi han ba manager Gerard Houllier om å slippe.

Ifølge agent Per A. Flod finner Carew det vanskelig å konsentrere seg om fotballen om dagen, på grunn av usikkerheten om framtida.

For noen dager siden fikk Werder Bremen avslag på sitt bud for Lyon-spissen. Den tyske serielederen var ikke interessert i betale de 42 millioner kronene Lyon angivelig forlangte, men utelukket ikke at det ville komme et nytt bud.

Nå sier Werders sportsdirektør Klaus Allofs at det spøker for hele overgangen.

- For øyeblikket ser det ikke ut til å gå i orden med Carew, sier han til Kreiszeitung.

Det er overgangssummen som skaper problemer, ikke de personlige betingelsene til Carew. I Lyon tjener han anslagsvis 35 millioner kroner.

Werder har imidlertid ikke gitt opp riktig ennå. Allofs bekrefter at han fortsatt er i dialog med franskmennene.

- Jeg har snakket med de ansvarlige personene i Lyon. Nå venter vi på svaret, sier han.

BA OM FRI: Werder Bremen antyder at John Carew bør legge press på Lyon for å bli solgt. Kanskje var det derfor nordmannen i går ba Gerard Houllier om å slippe ligacupkampen mot Le Mans. Foto: AP
BA OM FRI: Werder Bremen antyder at John Carew bør legge press på Lyon for å bli solgt. Kanskje var det derfor nordmannen i går ba Gerard Houllier om å slippe ligacupkampen mot Le Mans. Foto: AP Vis mer

Uten at Kreiszeitung siterer ham direkte, antydes det at Werder ønsket at Carew selv skal legge press på Lyon for å bli solgt. Det var kanskje nettopp det han gjorde i går.

- Ser ikke ut som vi lykkes med Carew