- Ser ingen tegn til at Liverpool skal lykkes

Men Tjærnås er uenig med Alsaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Når over en fjerdedel av sesongen er unnagjort har Liverpool fortsatt ikke tapt i Premier League. 13 poeng på fem bortekamper er gulltakter, og med normal uttelling på hjemmebane ville Liverpool ligget øverst på tabellen.

I stedet ligger de seks poeng bak Arsenal. For på Anfield er det bare blitt én seier på fem forsøk - og den kom attpåtil mot Derby.

Fotballkommentator og Liverpool-supporter Øyvind Alsaker var stor optimist før sesongen. Det er han ikke lenger.

- Det er vel for tidlig å si at Liverpool er hektet av, men tegnene er ikke gode. Jeg tror stadig flere får trøbbel med laguttaket til Benitez og fotballen de spiller. Når du ser Arsenal og Manchester United på sitt beste, blir det tydelig at Liverpool har en vei å gå når det gjelder offensivt mønster og angrepsfotball, sier Alsaker.

Slakter Hyypiä

Daniel Agger har vært ute med skade i sesongstarten, og Liverpool må også klare seg uten Xabi Alonso, Javier Mascherano og Fernando Torres i ukene framover.

- Ingenting tyder på at de plutselig skal bli så gode at de vinner 10 på rad. Seks poeng til Arsenal er isolert sett selvsagt ikke umulig, men jeg ser ingen tegn til at de skal lykkes i en sesong der alle har ventet på at Liverpool skal bli en virkelig seriøs gullutfordrer. Og i tillegg er de i ferd med å dumme seg ut i Champions League, sier Alsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer