- Ser jeg sønderknust ut?

Tettey og Doffen tar vrakingene med ro.

TA` QALI (Dagbladet.no): Det var en smilende Alexander Tettey som i dag måtte fortelle pressen hvordan han opplevde å bli satt ut av laget som skal møte Malta i morgen.

Han innrømmer at han er skuffet, men ikke mer enn det som er vanlig for en fotballspiller som ikke får spille fotball.

- Ser det ut som jeg er sønderknust? Alle som er her, vil spille fra start, men jeg blir ikke akkurat deprimert av dette, forsikrer 21-åringen blidt for Dagbladet.no.

- Forventet å bli satt ut

Heller ikke Kristofer Hæstad ble veldig overrasket over å bli plassert på benken mot Malta.

- Det var forventet, for her handler det om å satse alt offensivt. At jeg kunne bli satt ut nå, var jeg klar over allerede før Tyrkia-kampen, bekrefter han, og innrømmer at treningsgrunnlaget hans ikke er all verden etter skaden.

- Men når det er sagt, er jo dette sesongens siste kamp. Så det er lite å spare på, legger han til.

- Kan være tilbake igjen snart

MÅ SE PÅ: Kristofer Hæstad og Alexander Tettey (t.h.) startet sist, men må nøye seg med å se på fra start mot Malta i morgen. Det er det ingen av dem som tar voldsomt tungt. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
MÅ SE PÅ: Kristofer Hæstad og Alexander Tettey (t.h.) startet sist, men må nøye seg med å se på fra start mot Malta i morgen. Det er det ingen av dem som tar voldsomt tungt. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Tettey er sikker på at han kan få en ny sjanse på landslaget snart.

- På neste samling kan jeg være tilbake igjen, og jeg vet jo at de fleste på min alder ikke er med i troppen engang, påpeker Rosenborg-spilleren.

Klubbkompisene Vidar Riseth og Per Ciljan Skjelbred fikk i dag en stikk motsatt beskjed. På formasjonstreningen ble de plassert i rollene som henholdsvis sentral midtbane og venstre indreløper.

- Må ikke bli redde

- Jeg fikk beskjeden først i dag, og jeg er glad for å få spille mot det som er et bra lag, sier Skjelbred.

- Hva lærte du av kampen mot Tyrkia?

- Først og fremst handler det om at vi ikke må bli redde for å spille vårt eget spill, svarer Skjelbred til Dagbladet.no.

Norges lag (4-3-3/4-5-1): Håkon Opdal - Jarl André Storbæk, Erik Hagen, Brede Hangeland, John Arne Riise - Bjørn Helge Riise, Vidar Riseth, Per Ciljan Skjelbred - Steffen Iversen, John Carew, Morten Gamst Pedersen.

- Ser jeg sønderknust ut?
IKKE NEDBRUTT: - De fleste på min alder er ikke med i troppen en gang, sier Tettey.