Ser langt etter forsterkninger

STAVANGER (Dagbladet): Viking avgir poeng etter poeng, og kan bli hektet av toppkampen hvis de ikke blir bedre. Men trener Benny Lennartsson har ingen forsterkninger i sikte.

- Vi titter på midtstoppere og midtbanespillere. Når Hannu Tihinen forsvinner, trenger vi en av delene - alt etter om Brede Hangeland skal brukes i midtforsvaret eller sentralt. Men vi gjør nok ikke noe før Bjarte (Lunde Aarsheim) er tilbake, sier Lennartsson.

Det kan ta tid. Bjarte Lunde Aarsheim spilte sin første obligatoriske kamp for Vikings andrelag fredag. Og selv om han imponerte, er han fortsatt mange uker unna A-lagsspill.

- Han imponerte veldig, spesielt med sin spillebegavelse og oversikt. Men det er ikke sikkert han er klar før til høsten. Vi har dekning på de fleste plassene på laget. Men ikke for Bjarte.

Flere navn på mulige forsterkninger har versert den siste tida, nå sist Odds midtbanespiller Morten Fevang. Men Benny skriker ikke etter nye spillere.

- Vi venter og ser hva som skjer, sier han.

I går ledet svensken siste trening før dagens vanskelige bortekamp mot Sogndal. Et lag Viking ofte har problemer med.

- Alle har vel problemer borte mot Sogndal. I fjor hadde vi flaks, det får vi ikke denne gang, sier Benny Lennartsson som starter med samme 11 som fikk tillit mot Stabæk.

HÅPER: Viking-trener Benny Lennartsson håper Bjarte Lunde Aarsheim (foran) blir klar i løpet av sommeren.