Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ser på ansiktene til spillerne at de gleder seg

Riise tror Arsenal får svi.

(Dagbladet.no): Humøret på Liverpools treningsfelt tok ikke skade av nyheten om at Arsenal blir motstander i Champions League-kvartfinalen.

Ifølge John Arne Riise var det bare smil å se blant Steven Gerrard & co etter trekningen.

- Jeg ser på ansiktene til spillerne på Melwood nå at de gleder seg. Arsenal har noen fantastiske spillere og en dyktig manager, men vi har stor tro på at vi skal greie dette over to kamper, skriver Riise i en tekstmelding til Dagbladet.no.

Vet at Liverpool er fryktet

Liverpool har tatt seg til finalen to ganger de tre siste åra, og har i Champions League en forbløffende evne til å hente fram sitt beste jo større motstanderen er.

Mot de litt mindre lagene har derimot de helrøde snublet, som da de røk ut mot Benfica i 2006.

Derfor ser ikke Liverpool-gutta negativt på å møte en av de virkelig store kanonene.

- Når du kommer til kvartfinalen i Champions League, vet du at det blir tøft uansett hvem du møter. Det artige nå er at vi kommer til å møte Arsenal tre ganger innenfor 7-8 dager, med seriekampen i London innimellom CL-kampene. Vi er optimister og vet at mange lag frykter å møte oss i slike hjemme/bortekamper, vet Riise.

image: - Ser på ansiktene til spillerne at de gleder seg

Anfield-fordel

Han er også er svært tilfreds med at første kamp spilles på Emirates. I fjor fikk Liverpool møte både Barcelona, PSV og Chelsea på bortebane først i sluttspillet - og da endte det med finale.

- Det er selvsagt også et pluss for oss å avslutte med hjemmekamp på Anfield.

I ligaen er Liverpool 13 poeng bak serieleder Arsenal, men slikt betyr lite i disse kampene.

- Arsenal har noen fantastiske spillere og en dyktig manager, men vi har stor tro på at vi skal greie dette over to kamper. Det er slike kamper man spiller fotball for, det blir en fantastisk opplevelse og det er gøy at Liverpool-fansen og vi spillere nok en gang får oppleve slike store kamper, skriver Riise.

SELVSIKRE: John Arne Riise sier at Liverpool-gutta har stor tro på at Arsenal får bank i kvartfinalen av Champions League. Foto: AFP
SELVSIKRE: John Arne Riise sier at Liverpool-gutta har stor tro på at Arsenal får bank i kvartfinalen av Champions League. Foto: AFP Vis mer
image: - Ser på ansiktene til spillerne at de gleder seg
<B>ANFIELD-FORDEL:</B> Riise, her i aksjon mot Arsenal tidligere denne sesongen, tror det taler til Liverpools fordel at den siste kampen spilles på Anfield.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media