Ser seg bakover med Lill Adolf i V75-6

Spillerne jakter den nye jokerpotten på 24 millioner kroner. Lill Adolf er førerhest i V75-6

Lill Adolf er den nye stjerna hos Team Midtfjeld. Western Winner-sønnen har satt den hjemlige eliten på plass i sine siste starter og vist seg som en skikkelig seiershit. Men i Sverige ble det nederlag for to uker siden. Per Oleg Midtfjeld henger uansett ikke med geipen foran lørdagens V75-løp.

-Lill Adolf får godkjent for innsatsen i Gulldivisjonen i Sverige sist fra en vrien utgangsposisjon. Det gikk for sakte underveis, slik at vi ikke kunne nå fram fra køen mot slutten. Formen sitter i.

Førstesporet er litt sjanseartet, men får vi beholde teten tror jeg på en god vinnersjanse. Vi klemmer til fra start og håper på tetposisjon denne gang. Han er likevel ikke avhengig av den posisjonen for å vinne, bare han ikke blir stengt, opplyser trener og kusk Per Oleg Midtfjeld til Dagladet.no.

-Etter innsatsen mot den hjemlige eliten i de siste startene er han helt klart seiersaktuell, forteller treneren optimistisk.

Midtfjeld kjører sitt første løp lørdag i V5-2 med stallhesten Simb Matrix.

-Han har vist stigende form, men står vanskelig til bak bilen i ytterste spor. Mye må løse seg, men han kan være trippelaktuell.

Miss Erotic i V75-4 står dumt til i bakspor. Hun får ikke utnyttet sin store starthurtighet herfra. Hun møter gode hester og har ingen fordel av full distanse. Realistisk sett må en fin premie være målet.

-Vinner du med Spike Jones i V75-7?

LETER ETTER KONKURRENTENE. Kusken har sett langt bak etter konkurrentene flere ganger med Lill Adolf. Foto: HESTEGUIDEN.COM
LETER ETTER KONKURRENTENE. Kusken har sett langt bak etter konkurrentene flere ganger med Lill Adolf. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

-Han vant greit sist på Bjerke og har utviklet seg fint. Han kan kanskje få teten. Selv mot gode hester tror jeg på en plass blant de tre. Helt mørkt er det nemlig ikke, avslutter Per Oleg Midtfjeld om storoutsideren som er svært lite markert i V75-spillet. Henger det med noen få bonger til det siste løpet, og Midtfjeld får rett i tet fra start til mål-taktikken kan det bli en ny jokerpottutløsning på 24 millioner kroner.

Spillerne bør se litt ekstra på oppsittene til den vesle karen fra Mysen. Han har det med å ta en seier eller to når det dreier seg om V75-løp.

Lill Adolf er Dagbladets banker og kan være løsningen i jakten på den nye jokerpotten på 24 millioner lørdag.

LURT SMIL. Kusk og trener Per Oleg Midtfjeld har et lurt smil, når han røper taktikken.