Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ser slutten for United

Arsene Wenger gleder seg over Manchester Uniteds salg av David Beckham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Klarer United seg utmerket uten Becks? Beckham spiller i Real Madrid-hvitt neste sesong. Det synes Arsenals franske manager Arsene Wenger er gode nyheter før ligastart 16. august.

  I et intervju med Eurosport sier Wenger at Beckham kan være den første av flere som forlater ligamestrene.

  Han snakker om Uniteds legedariske U-lag som ble juniormestere i 1992. Det inneholdt ved siden av Becks, Paul Scoles, Nicky Butt, Ryan Giggs og Gary Neville.

  - En av de tingene som gjorde United store ryker nå. Det var en gruppe spillere hadde en veldig samhørighet. Dette er begynnelsen på oppbruddet for den gruppa, sier Wenger.

  Arsenal-sjefen er også overrasket over Beckham-prisen. Hvis Real ikke er suksessfulle får United bare drøyt 200 mill. kroner.

  - De personlige problemene mellom Beckham og Ferguson gjorde helt sikkert sitt til den lave prisen, sier Wenger som regner det som sikker at manager Alex Ferguson kommer til å spytte pengene rett ut igjen.

  - Manchester United kommer til å kjøpe stort. Selv om Beckham hadde blitt hadde de hatt råd til å handle mye. Så når han drar kommer Manchester United til å føre an i England nå.

  (Dagbladet.no)

FARVEL: Her vinker David Beckham til skoleunger i Japan. I Arsenal tror man Becks avskjed kan føre til at kompisene hans i United også reiser. Foto: SCANPIX/AP
FARVEL: Her vinker David Beckham til skoleunger i Japan. I Arsenal tror man Becks avskjed kan føre til at kompisene hans i United også reiser. Foto: SCANPIX/AP Vis mer