Ser ut som ballen skal gå utenfor målet, men så skrur den skikkelig

Lionel Messi scoret i sjette kamp på rad.

Barcelona - Almeria 4-1 (2-1)

(Dagbladet): Etter at de to byrivalene Atlético Madrid og Real Madrid spilte uavgjort tidligere i kveld, ville Barcelona få muligheten til å å ta innpå serielederen.

Barcelona gikk tidlig opp i en 2-0-ledelse mot Almeria, og de fleste trodde nok at katalanerne ville ta en ny storseier i kveld. Men Almeria slo tilbake med en redusering før hvilen, og kjempet som løver for å holde seg inne i kampen.

Lionel Messi scoret i sin sjette kamp på rad i alle turneringer da han skrudde et frispark i nettet på nydelig vis. Det så ut som ballen ville gå utenfor målet ved første øyekast, men en fin skru sørget for at den seilte inn i nettmaskene via hansken til Almeria-keeper Esteban.

Ikke toppscorer Det var argentinerens 15. scoring for sesongen i den spanske ligaen, men det er en annen Barcelona-spiller har scoret flere mål denne sesongen. Og i kveld gjorde han det igjen.

Alexis Sanchez var på rett plass til rett tid da Esteban måtte gi en retur på en avslutning fra Cesc Fabregas. Det var en enkel jobb for chileneren å score sitt 16. seriemål for sesongen.

Bortelaget utliknet to minutter seinere da Angel Trujillo fikk stå helt alene på en corner. Han stanget inn reduseringen.

Punkterte kampen Kampens nest siste scoring var det midstopper Carles Puyol som fikk æren av å lage. Lionel Messi raget høyest på et innlegg, og stanget ballen i tverrliggeren. Puyol fikk en enkel jobb med å sette inn returen.

To minutter før slutt fjernet Xavi all tvil til side da han hamret inn 4-1-scoringen fra langt hold.

Det betyr at Real Madrid leder La Liga med ett poeng.