BLE BYTTET UT: Zlatan Ibrahimovic gjorde ikke mye ut av seg på Wembley i går kveld. Foto: AP
BLE BYTTET UT: Zlatan Ibrahimovic gjorde ikke mye ut av seg på Wembley i går kveld. Foto: APVis mer

- Ser ut som en Ferrari, spiller som en Fiat

Zlatan blir latterliggjort i engelske aviser.

Zlatan Ibrahimovic skryter gjerne av seg selv, men får bite i seg ordene etter Sveriges 0-1-tap for England. Fotballøyas aviser beskriver stjernespissen som uenergisk og en skamplett.

I sin mye omtalte selvbiografi, beskriver Zlatan seg som en Ferrari, mens Barcelona-trener Josep Guardiola behandlet ham som en Fiat. Ifølge Daily Mail er det kun i kategorien design svensken ligner en Ferrari. Når det gjelder hestekrefter, prestasjon og effektivitet er han helt klart en Fiat, skriver avisen ifølge Aftonbladet.

Engelske aviser er enige om at Milan-proffen leverte en flau kamp mot England tirsdag. Flere steder nevnes han som en primadonna som ikke burde fått tillit på landslaget.

- Lagkapteinen Ibrahimovic var en skamplett. Å bruke Milan-angriperen, som tror han gjør sitt land en tjeneste bare ved å være på banen, var rent sløseri, heter det i The Suns onsdagsutgave.

Bare én avis gir et litt mer nyansert bilde av fotballspilleren Zlatan.

- En formidabel angriper som her anses som overvurdert. Like fullt leverte han en blek og kraftløs prestasjon som er ukjent fra en så begavet spiller, skriver The Guardian.

(NTB)