Serber klar for Vålerenga

Tøff midtbanekriger.

(Dagbladet.no) Tidligere denne uka sa Vålerengas sportssjef Jan Erik Aalbu at klubben neppe kom til å satse på serbiske Bojan Zaijc (27), som har trent med klubben i sommer.

Nå har Oslo-laget ombestemt seg, og i dag ble det klart at midtbanespilleren har signert en låneavtale ut sesongen.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger på Bojan, og vi hadde han på prøvespill her i tre dager tidligere i sommer. Harald Aabrekk og Gjermund Østby synes det de så var positivt, sier Aalbu til klubbens hjemmeside.

- Må tilpasse seg

Dersom Vålerenga er fornøyd med det Zaijc leverer i Tippeligaen, har klubben opsjon på å kjøpe ham fra Partizan Beograd etter sesongen.

Enga-ledelsen har tidligere uttalt at de ikke er ute etter spillere for å fylle opp benken, og at de har vært på jakt etter spillere som forsterker laget.

- Bojan kan være en slik spiller, men ikke med en gang. Det tar tid å tilpasse seg norsk fotball. Derfor ønsker vi å se ham litt an før vi bestemmer oss for et eventuelt kjøp, sier Aalbu.

Serberen, som blir karakterisert som en tøff midtbanekriger, vil ikke bli klar til lørdagens kamp mot Rosenborg og han kan heller ikke spille kvalikkampen mot Ekranes neste uke, siden han har spilt UEFA-cupkvalik med Partizan.

NY LAGKAMERAT: Jan Erik Aalbu og Vålerenga har signert en ny spiller, serbiske Bojan Zaijc.