FORVENTER TØFF KAMP: Danmark og Rasmus Lauge Schmidt fikk merke tøft forsvarsspill også mot Slovakia, men mot Serbia i kveld tror danskene det blir mye verre.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREJ ISAKOVIC
FORVENTER TØFF KAMP: Danmark og Rasmus Lauge Schmidt fikk merke tøft forsvarsspill også mot Slovakia, men mot Serbia i kveld tror danskene det blir mye verre.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREJ ISAKOVICVis mer

- Serberne vil drepe oss

Danskene frykter det verste før møtet med hjemmenasjonen.

(Dagbladet): I kveld møter Ulrik Wilbæks danske landslag vertsnasjonen Serbia i EM i håndball, og de danske gutta frykter det verste før kampen.

Fanatiske tilskuere og hjemmedommere er visst bare forbokstaven.

- De vil drepe oss. Eller, de vil i hvert fall prøve på det, sier Rene Toft Hansen til sporten.dk.

- Serberne får garantert lov til å smadre gjennom i forsvar og nærmest slå løs på folk. Vi så det allerede litt i kampen mot Polen, og de vil garantert være mer aggressive mot oss. Det skjer ofte at hjemmelaget for lov til litt ekstra av dommerne, og publikum vil nok oppildne spillerne enda mer, sier Toft Hansen.

Sinnssyk fysikk
Danmark slo Slovakia i åpningskampen i gruppe A for to dager siden, mens Serbia vant med fire mål over Polen i sin EM-start.

Playmaker Thomas Mogensen forventer også å få juling mot gruppetoeren i kveld.

- Serbia møter opp med en sinnssyk fysikk, og jeg forventer at de vil gjøre alt for å stoppe oss. Men vi skal være villige til å ta det imot, for ellers kommer vi ikke langt i den kampen, sier han.

Noen på kjeften
- Vi må være villige til å brekke nesa for å gå mot mål og skape gode målsjanser. Vi må ikke la oss skremme av at vi får et par på kjeften. Gjør vi det, har vi ikke en sjanse, sier Mogensen.

Rene Toft Hansen mener eneste medisin er å svare med samme mynt.

- De skal også ha noen på kjeften. Vi skal slå gjennom og være harde i forsvar, så det ikke bare er oss som blir slått løs på. Vi har masse folk med store muskler som kan kaste rundt på deres spillere, mener dansken.