Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serbia lekte med svenskene

Klar for Davis Cup-semifinale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serbia fikk det enkelt mot Sverige i søndagens duell om semifinale i Davis Cup. Totalt vant serberne 4-1.

Janko Tipsarevic vant med tre strake sett 6-2, 7-5, 6-3 og med det var Serbia-avansement klart. Senere økte Viktor Troicki seierssifrene til 4-1 etter 3-6, 6-4, 0-0 mot Robert Lindstedt, som måtte gi seg.

Den regjerende Davis-mesteren fikk det dermed ikke spesielt vanskelig mot svenskene i helgens tenniskamper i Halmstad. Tipsarevic, som erstattet Novak Djokovic, var soleklart best mot Michael Ryderstedt. Kanskje ikke så unaturlig ettersom Ryderstedt debuterte i Davis Cup denne helgen og er ranket som nummer 297 i verden.

Lørdag fikk svenskene tilbake håpet da Simon Aspelin og Robert Lindstedt slo nylig Wimbledon-mester og verdensener Djokovic og Nenad Zimonjic. Men det ble bare med en 1-2-redusering. Dagen derpå var Sverige sjanseløs.

Serbia møter Argentina i semifinalen som spilles i september. Argentinerne gikk videre etter 5-0-seier over Kasakhstan lørdag.

(NTB)