Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serbisk G18-revansj mot Norge

Slo tilbake etter tirsdagens tap.

NORSK TAP: Ohi Omoijuanfo (t.v.), Jonas Høylo Fundingsrud og resten av G-18 laget måtte se seg slått av Serbia i Skien. 
Foto: Per-Åge Eriksen / NTB scanpix
NORSK TAP: Ohi Omoijuanfo (t.v.), Jonas Høylo Fundingsrud og resten av G-18 laget måtte se seg slått av Serbia i Skien. Foto: Per-Åge Eriksen / NTB scanpix Vis mer

Norges G18-landslag i fotball greide ikke å følge opp tirsdagens seier over Serbia. Torsdag fikk serberne revansj med 3-1 i Skien.

Aleksandar Cavric ga Serbia 1-0-ledelse ved pause på en gjennomløpning. Marius Lundemo utlignet tidlig i annen omgang da han skar inn fra siden og scoret, men mål av Vukan Savicevic og Uros Durdevic avgjorde i gjestenes favør.

- Vi hang ikke helt sammen i dag. Vi var lite aggressive defensivt og upresise med ballen. Vi hadde bedre kontroll tirsdag, sa målscorer Marius Lundemo til fotball.no.

Han scoret sitt første landslagsmål, men gledet seg ikke så mye over det.

- Jeg fikk en fin ball fra Kjetil (Kalve), tok den med på første berøring og satte den i mål alene med keeper fra spiss vinkel. Det var gøy å score der og da, men jeg tenker ikke så mye på det når det ble 1-3 til slutt, sa han.

Trener Øivind Nilsen var heller ikke fornøyd.

- I dag var vi ikke gode nok. Vi var ikke på tærne, og det ble statisk og hektisk. Vi mistet oversikten offensivt og hadde ikke roen i spillet vårt. Serbia var bedre enn oss i dag og vant fortjent, sa han.

Keeper Nicolai Larsen Berg og midtstopper Jonas Høylo Fundingsrud debuterte for G18-laget torsdag, og begge fikk godkjent fra Nilsen. Han skrøt også av Ole Selnæs på midtbanen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media