Serbisk politi jakter desperat på «Beistet fra Genova», men ingen vet hvor han er

Grunnen til at Danmark spiller for tomme tribuner.

BEISTET: Ivan Bogdanov er et fjes man helst vil unngå å se på tribunen. Her er han etter at han ble lagt i jern i Genoa i 2012. En kamp som ga ham tilnavnet Beistet fra Genoa. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix
BEISTET: Ivan Bogdanov er et fjes man helst vil unngå å se på tribunen. Her er han etter at han ble lagt i jern i Genoa i 2012. En kamp som ga ham tilnavnet Beistet fra Genoa. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): EM-kvalifiseringskampen mellom Albania og Serbia for nøyaktig en måned siden måtte stoppes etter at det oppsto opptøyer både på banen og tribunen.

Det hele kulminerte i at Serbia ble tilkjent seieren 3-0, uten at det roet sinnene hos noen av partene. I tillegg må Serbia spille kveldens hjemmekamp mot Danmark for tomme tribuner.Det hindrer i alle fall en særdeles ubuden gjest i å slippe inn på Røde Stjerne Stadion i Beograd - Ivan Bogdanov.

Sist gang kameralinsene, eller myndighetene for den saks skyld, visste hvor 34 år gamle Bogdanov befant seg, var nettopp under kampen mot Albania. Han var nemlig en av de som stormet banen.

- På flukt Siden den gang har «Beistet fra Genova», et tilnavn han fikk etter å ha satt fyr på et albansk flagg på tribunen under en kamp mot Italia i Genova, gått under jorden.

Danske Ekstrabladet har snakket med en journalist i den serbiske avisa Blic. Darko Nicolic kan fortelle at ingen vet (eller vil fortelle) hvor Bogdanov oppholder seg.- Ivan Bogdanov er på flukt fra politiet. Etter at han invaderte banen i kampen mot Albaia har det forgjeves forsøkt å spore ham opp, forteller Nikolic.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer