Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Serena elsker dette bildet

På forsida av «Body Issue».

LITT MINDRE GLAMORØS: Slik er Serena Williams på tennisbanen, her under en turnering i Kina denne uka. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL
LITT MINDRE GLAMORØS: Slik er Serena Williams på tennisbanen, her under en turnering i Kina denne uka. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL Vis mer

|||

Serena Williams sier hun «elsker» det nakenbildet av seg selv som ESPN-magasinet «Body Issue» bruker som forsideoppslag i sitt siste nummer.

- Bildet er klassisk, og det er i alle fall ikke vampete, sier den feterte tennisstjernen som mandag rykket opp på topplassen av verdensrankingen igjen.

28-åringen legger ikke skjul på at det er flatterende for henne å bli eksponert på denne måten på seks forskjellige forsider.

- ESPN kom med dette tilbudet til meg, og jeg må bare innrømme at jeg ble veldig begeistret for forslaget etter at de hadde fortalt meg hvilken fantastisk kropp jeg har, sier Williams.

- Det eneste kravet jeg stilte var at det skulle bli et klassisk bilde. Slik er det blitt også, og nå er jeg svært fornøyd. Jeg simpelthen elsker det bildet som pryder forsiden av «Body Issue», sier lillesøsteren til Venus.

En smilende Williams med armene korslagt over brystene og det venstre beinet strategisk plassert pryder forsiden, men hun har ikke på seg noe annet enn rød leppestift.

(NTB-AFP)

BEGEISTRET: Serena Williams er blitt veldig glad i denne forsida. Faksimile: Espn Body Issue
BEGEISTRET: Serena Williams er blitt veldig glad i denne forsida. Faksimile: Espn Body Issue Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling