Serena i «lærdrakt»

Serena Williams vakte oppsikt i sin korte, tettsittende drakt i US Open. Anna Kournikova røk rett ut i første runde.

Serena Williams vakte oppsikt i sin korte, tettsittende, hele lærdrakt da hun møtte Corina Morariu i US Open mandag.

Den amerikanske jenta vet virkelig å kle seg utfordrende, men maken til det antrekket hun stilte med mandag har ingen sett tidligere. Kreasjonen var helt ny, og hun stilte med rosa bånd rundt vristen i tillegg til at hun hadde på seg en tiara.

- Ikke for alle

- Hun synes antrekket var helt topp, og hun la ikke skjul på at hun likte det, men så var det da også et sexy antrekk hun stilte med, sa storesøster Venus Williams. Det er hun som blir regnet for å være den motebevisste av de to søstrene.

- Dette antrekket er ikke ment å kunne brukes av alle. Det er laget av lykra og meningen er at det skal se ut som lær på avstand. Det sitter tett til kroppen og skal avspeile den formen jeg er i. Dette er vel et antrekk som ikke kan brukes uten at den som har det på seg er i toppform, sa Serena Williams.

Anna rett ut

Anna Kournikova kom, spilte, tapte og ble ført ut bakveien. US Open tapte både litt glitter og masse glamour.

Den russiske tennisbaben var sjanseløs mot indonesiske Angelique Widjaja i første runde og tapte 6-3, 6-0 på Louis Armstrong-banen. Kampen var over på 44 minutter, og tilskuerne som var kommet for den å se den sexy russiske skjønnheten følte seg nok litt snytt. Noen flere sjanser til å se henne i US Open får de heller ikke.

Det var første gang Kournikova tapte en første runde-kamp i US Open etter at hun debuterte i turneringen i 1996.

- Dette var skuffende. Jeg spilte ikke godt, og jeg er lei meg for at jeg ikke fikk vist publikum hva jeg er god for. Dette var ingen fin kamp å se, sa hun etter nederlaget.

(NTB/Reuters/AFP)

PAKKET BAGEN: Etter 44 minutter var Anna Kournikova ferdig med US Open, tok bagen på skulderen og forsvant.
TETT DRAKT: Serena Williams vant greit 6-2, 6-3 i første runde i US Open. Likevel var det drakta som fikk mest oppmerksomhet.