Serena jakter på Tiger

Foran sin første turnering siden Wimbledon-seieren røper Serena Williams at hun har sin helt private konkurranse med supergolfer Tiger Woods.

På plass i Toronto for spill i Rogers Cup var Serena Williams original i svaret da hun ble spurt av Toronto Sun hva som motiverer henne på dette nivået i karrieren:

-  Tiger Woods motiverer meg. Han er hva, 27 eller 28 år. Og jeg er 23 år. Jeg har sju Grand Slam-seirer, og han har ti. Det motiverer meg. Jeg er litt bak ham og har litt å ta igjen, sier hun.

Tiger Woods er 29 år. Og spiller golf, ikke tennis.

-  Jeg har en uoffisiell konkurranse mot ham, sier Williams.

Om Tiger vet om dette?

-  Nei, sier en smilende Williams.

-  Utrolig

Hun har høye tanker om golfeneren:

-  Han er foran meg, men jeg er yngre enn ham. Jeg heier på ham hele tida. Jeg elsker ham. Jeg synes han er utrolig, sier Williams.

Hun har ikke spilt siden Wimbledon på grunn av en liten ankelskade og bruker turneringen i Toronto som oppvarming til US Open seinere i måneden. Hun vant Rogers Cup i 2001 og åpnet mot franske Stephanie Cohen-Aloro i går kveld. Hun har rampelyset så godt som aleine, fordi søsteren Venus (influensa) og Maria Sharapova (strekk i brystmuskulaturen) ikke stiller opp.

Slo opp på TV

For øvrig er det ikke bare tennis Serena Williams beskjeftiger seg med for tida. Realityshowet hennes på TV sammen med søsteren Venus hadde et foreløpig høydepunkt sist uke. Da slo Serena opp med kjæresten, regissøren Brett Ratner («Red Dragon», «Rush Hour»). Bruddet skjedde på direkten, mens søsteren spilte tenniskamp. Ratner hadde nettopp vært i New York ei uke og festet sammen med blant andre kjendisrapperne P. Diddy og Jay-Z. Det likte Williams dårlig.

-  Det var helt vilt. Jeg slo faktisk opp med ham på showet. For å være helt ærlig, var det ganske morsomt. Jeg satt på tribunen og snakket, og det hele tok en ganske merkelig vending. Jeg glemte at kameraene var på meg og sa at jeg ikke ville dette mer. Det var helt, helt vilt, sier Serena Williams.

COMEBACK: Serena Williams er tilbake på tennisbanen. I natt norsk tid spilte hun andre runde i WTA-turneringen i Toronto mot Stephanie Cohen. Her fra sommerens Wimbledon.
FORBILDET: Golfens superstjerne Tiger Woods er Serena Williams\' store forbilde.